Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
12.-Nov-2020 10:07 am
Nu precīzi pateici par šo vecumposmu.:)))Smaids līdz ausīm.:)Bet viņi ir dievīgi, vai ne!:)
Par skolēnu skaitu (un bērnu skaitu pirmsskolas grupās) Miesnieces kundzei reiz sarunā aci pret aci(bijām vairāki izglītības pārstāvji no dažādiem vecumposmiem) jautājām. Un diezgan uzstājīgi, jo runa bija par jaunajiem standartiem un metožu maiņu stundās un nodarbībās. Es tik klaji un tieši netiku atsēdināta.:) Kaut arī viņa piesarka un izskatījās, ka esam uzkāpušas uz varžacs. Tā laika ministrs esot pateicis - jūsu viedokli neviens neprasa, turiet muti un strādājiet...to viņš teica darba grupas pārstāvei, kas strādāja ar pirmsskolas, tajā laikā, jauno programmu, un skaidri parādās, ka 27 un 30 bērnu grupa NAV norma!
Un par Tavu P.S. teikto...jā, piekrītu, doma par kompetencēm(īpaši pirmsskolā) bija tiešām laba...bet, kamēr vilksies līdzi padomju domāšana, ka, ja nav uz papīra, tātad skolotāji un audzinātājas dzer kafiju un nekas grupā nenotiek, nekas arī nenotiks. Kamēr man būs jāprasa no skolām - skolotājām un administrācijas, sakostiem tabulas, kuras vajag lai LPS pamērītos ar "krāniņiem" ar ministriju, nekas!!! nemainīsies.
No otras puses es un izglītības nodaļas vadītāja tikko (2020. gadā!!!) izplēsa vienai no lielākajām šī novada pirmsskolām papīra žurnālus no rokām, iedodot Eliis, kur man liekas reāli ātrāk un ērtāk strādāt. Tu iedomājies, cik laika patērē skolotājs aizpildot tos papīra žurnālus, pēc tam aizpildot e - klasi, jo vecākiem taču jāzina, kas notiek - nez, kur paliek saruna ar skolotāju...un vēl jāieliek bildes watsapā, jo mammām to vajag!(nu labi, es saprotu arī viņas:))...
UN...tajā pašā laikā mani vakar izsita, nu tā, ka paldies dievam šodien sākas atvaļinājums, no sliedēm sapulce, kurā bāriņtiesas vadītāja, sociālā dienesta vadītāja, mana priekšniece, izpilddirektore un priekšsēdētāja rēca viena uz otru, jo neviens nesaprot, ko, piemēram, darīt ar bērnu, ja viņš dzīvo ar vienīgo vecāku un tas noliekas ar covid un aizbrauc uz slimnīcu. Labklājības ministrija nogrūda fiksi uz pašvaldību pleciem šo situāciju izspēlēt. Es pat nezinu, kā to nosaukt...es saprotu, ka katra nodaļa baidās par saviem darbiniekiem...BET šai situācijā ir bērns!!!
Bet par kādu kultūru, par kādu Eiropas kultūras telpu (neuzskatu ka kliegšana un nevēlēšanās pakustināt pakaļu ir kultūra)varam domāt, ja tas, kas tiešām ir svarīgs - bērns un līdzcietība, tiek atlikts pakaļplānā, metoties otram pie rīkles stresa situācijā.
Piedod, dikti gari samurgoju...
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Mar 28. 2024, 11:27 pm GMT.