Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
11.-Nov-2020 11:20 pm
a) nav tā lielbritānija sapņu zeme, es nezinu kur tie sapņainie 20 cilvēki klasē, varbūt kādā valodu grupā, bet parasti šeit, vismaz dienvidos pilsētās ir 30+ skolnieki klasē, ir dzirdēts, ka laukos un mazmiestos varbūt ir nedaudz mazāk, bet tie ir vairāk izņēmumi.

b) bet jā, šeit UK kā līdzīgi augstāk komentāros teica par laikam Vāciju, dala arī līmeņos, viena gada ietvaros pēc spējām, gan ne 100% visos priekšmetos, piemēram, mākslā, man šķiet nedala, bet matemātikā toč, un valodās, un laikam eksaktajās zinātnēs, kaut kad ap Year 7-8(11-12g), pēc testu rezultātiem. drauga dēlam skolā apdāvinātākajiem valodās, ka svešvalodu ļāva izvēlēties latīņu (un franču vai vācu) :D tiem, kas ne tik spējīgi, franču vai spāņu un vācu.

bet no otras puses arī te ir mega lielam daudzumam cilvēku ir visu dzīvi tikai vidējā izglītība un A līmeņi varbūt vēl. darbam, ja neesi ārsts, jurists, arhitekts utt. neko vairāk šeit nemaz neprasa par videnes testu rezultātiem. un es pieļauju, ka dalīšana līmeņos, tā ir arī kā loģiskas sekas tam, ka viņi zina, ka uz universitatēm aizies tikai daži, attiecīgi tos nodala jau sākumā un papildus pievēršas, visi pārējie var mācīties ka nu sanāk, jo jau laikus zināms, ka Mārtijai būs savs uzacu salons, Stīvs būs elektriķis un Sems, sems vnk rukās naktsmaiņas un pa dienu lietos, ko var sadabūt...

gan jau ka pēc gadiem 20 gan jau lv atgriezīsies arī dalīšana līmeņos, nedaudz iepaliek, tā teikt :D
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 19. 2024, 2:33 pm GMT.