Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
12.-Jul-2019 12:47 pm - tiesa
Godātā tiesa! – pērkondimdošā balsī klātesošos uzrunāja prokurors. – Mums visiem nupat bija tā nelaime uzklausīt apsūdzēta liekuļošanu un apgalvojumus, ka viņš savā patvaļā esot rīkojies, labestības un gaismas ideālu vadīts, sabiedriskā labuma un taisnīguma vārdā, utt., ut.jpr. Kurš vispār šo cilvēku iesvētījis bruņinieka kārtā?! Kurš par to atbildīgs? Šis “bruņinieks” nodevīgi uzklupa cietušajam, kurš neko tādu negaidīja, un paspēja, pirms iejaucās likumbijīgi pilsoņi, tam nocirst vienu galvu, bet abām pārējām sagādāt neizdzēšamu morālu traumu! Un kāds tam attaisnojums? “Drakons nolaupījis princesi” – ha!, - “drakons plosījis zemniekus, mājlopus un dedzinājis labības laukus” – ha-ha! Vai tiešām kāds spēj noticēt, ka tādēļ apsūdzētais uzbrucis cietušajam? Nē, nē un vēlreiz nē! Mums visiem skaidrs, ka motīvs bijis pavisam cits, ka savā fanātiskajā naiad viņš vēlējās nogalināt drakonu tikai tāpēc, ka… tikai tāpēc, ka tas ir MELNS! Viss liecina par to, ka bruņiniekam bija pilnīgi vienalga, vai drakons ir paveicis ko nosodāmu, vai arī šķīsts kā maza bērna asara. Uz kāda pamata aizstāvība te cenšas demonizēt cietušo? No kurienes rautas visas šīs šausminošās un neslēpti safabricētās apsūdzības virknē noziegumu? Jā, drakons nav nekāds eņģelis. Pieļauju, ka kādreiz varbūt kādu tomēr ir aprijis. Taču ne jau par to mēs šodien te spriežam! Konkrētajā gadījumā melnā drakona vienīgā vaina, ka viņš pagadījās ceļā gaismas bruņiniekam, un krita par upuri tā ksenofobijai. Var kāds teikt, ka jā, princesi tomēr nolaupīja. Taču jautājums ir, kāpēc? Es atbildēšu! Tas guži vienkārši bija pārpratums. Drakonam tā princese bija nepieciešama kā zaķim piektā kāja – viņš gluži vienkārši pārskatījās, krēslā noturēja to skuķi par princi. Pati vainīga, nevajag bikses valkāt!
- Vispār jau es esmu gejs, - ar repliku iejaucās drakona kreisā galva.
- Pie tam ar garīgiem traucējumiem un īpašām vajadzībām, - piemetināja labā (bijusī vidējā), - Man ir personības dalīšanās. Bija lielāka, trīsdaļīga, pirms šis te… ar zobinu… uzklupa.
- Nu paši redzat, godātā tiesa!, - patētiski noplātīja rokas prokurors, - redzat, cik zemu kritis un degradējies ir apsūdzētais! Nepietiek ar to, ka viņš ir rasists un homofobs, tak vēl arī vardarbis, agresors ar zobenu! Man… man te pat nav vairs ko piebilst. Trūkst vārdu, godājamā tiesa, trūkst vārdu. Tik vien varu lūgt, lai spriežat taisnu un bezkaislīgu tiesu!

© bormor
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 19. 2024, 6:40 am GMT.