Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
22.-Maijs-2017 07:31 am - JKP meklē novērotājus pašvaldību vēlēšanām
Ir svarīgi, lai 3. jūnija pašvaldību vēlēšanās tiktu ievēroti visi normatīvie akti, kas uz tām attiecas – vajadzīgi novērotāji. Domāju, virtuves politologiem un studentiem dalība tajā varētu būt interesanta pieredze.

Jaunā konservatīvā partija (neokonservatīvie) aicina brīvprātīgos nodrošināt vēlēšanu apgabalu iecirkņos savu novērotāju klātesamību, aicina visus novērotājus un interesentus (Rīgā vien nepieciešami vēl aptuveni 90!) uz semināru, kas notiks:
Sestdien, 27. maijā, plkst. 15.00
Struktoru ielā 14, Rīgā (Agroresursu un ekonomikas institūts), otrajā stāvā - mazajā konferenču zālē.
Karte: https://goo.gl/maps/d9C4CpzZKVx

Pirms tam vēlams izlasīt Centrālās vēlēšanu komisijas mācību kursu https://www.cvk.lv/macibukurss/ (Reģistrēt jaunu lietotāju -> Loma: Partijas novērotājs -> Pašās beigās pieteikuma anketa kļūšanai par brīvprātīgo novērotāju nav jāaizpilda, jo JKP novērotāji iecirknī ieradīsies ar partijas pilnvarojumu).

Novērotāju vārdu, uzvārdu, personas kodu, (telefonu, e-pastu), paziņot Marijai Balcerei (Rīgas pilsētas vēlēšanu apgabalā) SMS veidā pa tel. 29 495 596, e-pasts: balceremarija@inbox.lv , https://www.facebook.com/marija.balcere , vai attiecīgās JKP nodaļas vadītājam.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 16. 2024, 11:34 am GMT.