Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
27.-Feb-2013 02:29 pm
varētu piekrist ierakstam sākumam par to, ka būtu jābombī partijas. diemžēl absurdais ieraksta noslēgums atslēdz jebkādu vēlmi šeit kaut kam piekrist.

"Principā ļautiņiem vajadzētu tagad bombīt to partiju, par kurām vēlēja, birojus (ceru, ka uz pirmsvēlēšanu laiku atsākuši darbu), lai šamo pārstāvji Jēkabielā atliek visas savas fantāzijas par abortiem vai smēķētāju trenkāšanu, bet ķeras pie likumdošanas sakārtošanas šajā jautājumā. Bet ar ko ļaudis nodarbojas? Sāk vākt parakstus par kažokzvēru audzēšanas aizliegšanu dievzemītē"

nekas netraucē cīņai pret apsaimniekotājiem un kažokzvēru audzētājem norisināties paralēli. tās ir divas dažādas cilvēku grupas, kuras var arī pārklāties (es būtu spējīgs gan nodot savu parakstu, kas man prasa 1 minūti laika, gan arī iet cīnīties par likumu sakārtošanu). diemžēl šādi ieraksti, kas mēģina šīs divas lietas pretnostatīt, noteikti to neveicinātu. bet loģikas kļūdas uzreiz divas 1) domāt, ka paraksts pret kažokzvēriem nevar būt paralēls cīņai pret apsmainiekotāju 2) domāt, ka paraksts pret kažokzvēriem jebkādā veidā TRAUCĒ cīņai pret apsaimniekotājiem

"atklātībā nākušas slepeni uzņemtas fotogrāfijas, kas liecinot par lapsu un ūdeļu psihes deformācijām audzētavās!!! "

manuprāt, video nav tas pats, kas fotogrāfijas. tak pārbaudi vismaz informāciju, ja kaut ko "nopietnu" raksti.

"Es saprotu, ka maniakālā sindroma pārņemta ūdele ir kas Baiss"

ironija absolūti nevietā.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Okt 5. 2024, 10:42 am GMT.