Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Ar mums viss ir kārtībā. Nav kārtībā, protams, ar tiem "viņiem". 
28.-Dec-2011 03:44 am

"Mana tēze - un tā ir ļauna un provokatīva - ir, ka vidēji Latvijas iedzīvotājs šodien ir dumjāks, vismaz par to liecina SKDS tests, kur salīdzināja dažādas valstis pēc tāda diezgan elementāru zināšanu līmeņa, un tajā vidējais latvietis izrādījās stulbāks par vidējo krievu. Viena šāda socioloģiska aptauja man ir kā auksta duša, jo mēs taču domājam, ka esam gudrāki par krieviem, pareizi? Mēs taču domājam, ka esam vairāk tā kā eiropieši, vairāk tādi kā norvēģi vai zviedri, ka mums vienkārši nav paveicies, ka mēs uzaugām sarkanajā Padomju Savienībā, bet principā esam gudri, mums taču ir laba izglītība, mums taču pienākas. Mūsu vienīgā kļūda ir, ka mēs ievēlam nepareizus politiķus. Tas nozīmē, ka nevis pašiem vajag kaut ko mainīt, bet vienkārši vajag ņemt citus. Pirms septiņiem mēnešiem ievēlēja 60% jaunu deputātu, muļķības, vēlēsim jaunus, atkal citus. Ar mums viss ir kārtībā. Nav kārtībā, protams, ar tiem "viņiem"."

Es gribu skatīties uz gaismu (intervija ar LIAA direktoru Andri Ozolu). // Rīgas laiks. 11.2011., 31. lpp.

Comments 
28.-Dec-2011 10:57 am
definē 'vidējo krievu' - tas ir LR iedzīvotājs, kas ģimenē (un ar sevi) sarunājas krievu valodā? Jeb tomēr Krievijas Federācijas iedzīvotājs/pilsonis whatever..
28.-Dec-2011 12:35 pm
Ar visiem saviem jautājumiem - uz LIAA.
28.-Dec-2011 12:58 pm
kad pamuldēt - pirmais rindā, kad paskaidrot, tad tik tālāk pasūtīt.. phe..
28.-Dec-2011 01:54 pm
Pienāciet pēc gadiem 30 - moš tad būs vēlme kādu mācīt, - pagaidām pats jautājumus uzdodu tieši tāpēc, ka atbildes nerodu.
28.-Dec-2011 04:44 pm
a šo es nesaprotu, man arī te viens tuvinieks par šo cepās (nesaku, ka Tu cepies). es kaut kā uzskatu, ka pats esmu vidējais letiņš, nu, varbūt, bik depresīvāks variants, bet pa lielam - esmu. lūk, kad man nāk uz ielas kaut kādi cilvēki ar dokumentu planšetēm, kuri ar svarīgu izteiksmi kaut ko grib man teikt - es jau pirms viņi atvēruši mutes saku - piedodiet, man nav laika.

so, es uzskatu, ka visas tās aptaujas izpilda pusaptaurēti alkašņiki latgalē netālu no vietējā veicīša, kur pārdod apinīti.

otra lieta, ar aptaujām nevis apliecina status quo, bet gan to, ko kāds grib, lai tiktu apliecināts.

kaut kā tā, skatos špenglera kausu un dzeru alu, zinot, ka man ir problēmas ar atcerēšanos otrā dienā, ko esmu darījis zem grādiem, neņemt šos pēdējos 3 komentus par pilnu.
This page was loaded Jun 17. 2024, 9:35 am GMT.