Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
16.-Feb-2011 05:07 pm - rokas trīc
Kaut kas dīvains noticis. Pēc gadiem pierasta cscenārija, ko visi pieņem kā pašsaprotamu, ja pirmdien tiek nosūtīti 150 faili apstiprināšanai, tad no pacienta puses ir 2 dienu klusums (labāk nevaicāt, kāpēc, jo "mēs te strādājam, nevis bumbierus dauzām!"), tad 3 dienas e-pingpongs a la to pa labi, to pa kreisi, nē - labāk būs kā sākumā, un tad piektdien 17:30 "apstiprināts! ceru pirmdien no rīta redzēt visu nodrukātu! jaukas brīvdienas. :)))". Attiecīgi, laulātā pabrīdināta, ka ikdienā visnotaļ jautrais un komunikablais vīrelis šonedēļ būs nerunīgs, nervozs, īgns, mājās vilksies pēc pusnakts un pazudīs no mājas ar pirmo gaismiņu utt., tb pilns derdzīga un rijīga bikšaiņa komplekts.
Bet nu pēc standarta 2 dienu klusuma saņemu īsu un kodolīgu "apstiprināts, drukājat"! 6 gadu laikā ar šo pacientu nekas tāds nav pieredzēts. Kur simtiem e-pasta, kur izmaiņas uz mm simtdaļām, kur koncepcijas maiņa pēdējā dienā? Tur viņi ko, atlaiduši visu mārketinga brigādi un pieņēmuši darbā normālu ķīnieti? Bet rakstīt pretī "Vai tas ir joks?" kaut kā negribas. Labāk neuzdot jautājumus, uz kuriem var būt netīkama atbilde. Aizņēmos no kolēģa cigareti (karte mājās aizmirsta, naudas nav, tb kā bez aliņa Sahārā), nervozi izrāvu divos elpas vilcienos un blenžu monitorā, cenšoties sagremot šo ziņu.

Uz priekiem dāvāšu jums grāmatiņu: Хорев В.Н. Японское оружие крупным планом - Феникс: Ростов-на-Дону, 2010

В книге подробно описан и наглядно продемонстрирован процесс реставрации образцов японского холодного оружия с одновременным экскурсом в историю и технологию этих удивительных творений человеческих рук, возраст которых насчитывает порой не одну сотню лет, что также дало повод рассказать о наиболее захватывающих эпизодах японской истории и о ее ключевых фигурах, жизнь и деятельность которых неразрывно связаны с мечом. Основной материал предваряется словарем по всем составляющим японского меча с большим количеством иллюстраций, дающих исчерпывающую информацию о прочитанном. В материале освещены такие нюансы самых мелких деталей, которые никогда еще не были представлены в отечественной оружиеведческой литературе. Книга ориентирована на подготовленного читателя, имеющего базовые представления о военных традициях и вооружении самураев в средневековой Японии.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jun 16. 2024, 6:24 pm GMT.