Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
2.-Jun-2017 07:54 am
Saprotu, ka jebkurš vairāku saliktu un sakārtotu teikumu apvienojums lielai daļai ļaužu šķiet "garš penteris", jo pierasts ir dzīvot twitra formātā. Taču sen esmu pieņēmis, ka visiem labs nebūsi, līdz ar to orientējos uz sabiedrības mazākumu, kas pieraduši lasīt tekstus, un kam tas drīzāk škistu pārāk īss un par maz pozīciju skaidrojošs.

Redzi, tās "vērtības" rakstīja pirms 2 gadiem ļaudis, kuri aizgājuši/izsviesti no nacionālsociālistu (VL/TB/LNNK) kopuma, un rakstīja atbilstoši savam tā brīža skatījumam. Kopš tā laika JKP biedru skaits aš desmitkāršjies, ir jauni ļaudis, kuri uz daudz ko savādāk skatās. Attiecīgi, tās "vērtības" tik vai ik dienu formulētas un pārformulētas gan iekšējās diskusijās, gan parādās uz āru tādu tipiņu kā es tekstos.

Tāds praktiskāks piemērs varētu būt akurāt programmas izstrāde šīm pašvaldību vēlēšanām. Piesakoties tām, partijai nebija absolūti nekādu konkrētu mērķu un programmas (vēlme darīt galu jau gandrīz legālajai korupcijas sistēmai ir pārāk nekonkrēta). Tad tika uzsākta kampaņa, ko nodēvējām par "ideju brokastīm", proti, tika visās apdzīvotajās vietās, kur nolemts kandidēt, saaicināti vietējie iedzīvotāji, kuri paši moderatoru vadībā noformulēja konkrētās apdzīvotās vietas problēmas, paši piedāvāja iespējamos risinājumu variantus, ko pēc tam partijas aktīvisti apkopoja, tādējādi veidojot konkrētu mērķu programmu konkrētajā pašvaldībā. Ar "lielo" partijas programmu gluži tāpat – sākumā tā tiek noformulēta paskaļu frāžu līmenī, pēc tam pamazām koriģēta un pārformulēta, atbilstoši partijā iesaistīto uzskatiem.

Piemēram, šo pašu "garo penteri" ar visnotaļ konkrēto norādi par partnerattiecību likumdošanas sakārtošanas nepieciešamību partijas iekšienē visai ievērojama daļa uztvēra ar visai lielu atbalstu, nepavisam neuztraucoties, ko pirms gadiem kāds ierakstījis "vērtībās". Šī pretruna vairāk interesē "matu skaldītājus", kam vienkārši sports jebkuru diskusijas attīstību pārvērst par tukšu rezonēšanu bez rezultāta, jo mērķis ir nevis noskaidrot, bet vienkārši piesieties kādam.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 4. 2024, 4:28 pm GMT.