Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
29.-Sep-2013 09:36 am
Citātts iz vakardienas ieraksta: "Nabaga apspiestās irāņu sievietes - visu laiku nerātni met ar aci un smaida ! Goda vārds - Vecrīgā man tik daudzas meitenes nesmaida ! Var jau būt, ka kopš pēdējās reizes kad tur biju, esmu kļuvis daudz iekārojamāks un pievilcīgāks, tomēr centīšos but paškritisks. Izstādē, biznesa vidē, sievietes darbojas ļoti aktīvi, ir tehniski kompetentas un izglītotas. Visas, ar kurām esmu komunicējis, brīvi runā angliski. Hidžabi nerātni slīd aizvien zemāk un ja tā turpināsies, tad pēc kāda laika bus saucami par krāsainiem lakatiņiem, jo šobrīd knapi apsedz pakausi. A tos "neuzkrītoši" piekārtot viņas ir iemācījušās tikpat seksīgi, kā "mūsējās" prot sakārtot nošļukušu krūšturi Vakar pavazājamies ar Hosseinu pa pilsētu - pilns ar beibèm, kas bariņos devušās spietot Par to, kā divas dienas iepriekš ar divām beibēm vizinājamies pa pilsētu, klausījāmies mūziku un pīpējam šišu, pastāstīšu citreiz. Varbūt
Tipisks jaunas irāņu sievietes dresskods ir džinsu tipa bikses, tad kaut kas līdzīgs kā īss pusmētelītis (tikai plānāks, protams) un hidžabs, kas vēl esot viena no pēdējām lietām, ko uzspiež reliģiskie līderi. Bet kā jau teicu - izskatās, ka pēc dažiem gadiem irānietes šai ziņā svinēs uzvaru. Vismaz uz to pusi viss iet. Vaicāju, kas notiek, ja viņas parādās sabiedriskā vietā bez tā - nepilngadīgās aizvedot uz policiju un nelaižot mājās, kamēr vecāki neatnāk pakal ar hidžabuPar pilngadīgām, cik sapratu - kaut kas līdzīgs administratīvajam protokolam un publiskais "fuj !" Tomēr kafejnīcās un citās intīmākās vietās jau vienai otrai tas noslīdējis uz pleciem.
Starp citu, tuvojoties vakaram, biksēm novērojama tendence transformēties par kaut ko vidēju starp legingiem un zeķubiksēm, bet paltrakam - par paīsu kleitiņu."

Paskaiti labak, cik vadosos religiskos postenos tur ir sievietes - tieši tikpat, cik Vatikānā. Ticībai ar modi sociālajās attiecībās nav nekāda sakara. Runāt par sievietēm vadošajos reliģiskajos posteņos, pie nosacījuma, ka pati reliģija nepieļauj sievietei šādu posteni ieņemt (kad pieļaus, tā vairs nebūs tā reliģija, bet kas cits), ir tikpat nopietni, kā spriest par viriešu diskrimināciju Rietumos, ņemot vērā vīriešu īpatsvaru sieviešu ūdenspolo komandās.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 22. 2024, 5:19 am GMT.