Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
28.-Okt-2012 11:38 am
Par krievu mentalitāti maz ko zinu - ikdienā reti kad nācies sastapties ar ko tādu, par ko varētu teikt, ka tas nu gan raksturīgs tikai šai etniskajai grupai, bet ne citām.

Tu par to pieminekli? Ja godīgi - nedomāju nemaz. Zinu, ka ir tāds uzlikts, kur bronzā atliets šis pasaules vēsturē visai zināmais vidzemnieks. Protams, tīri vēsturiski būtu vērtīgāk, ja tas būtu rīdzinieku pirms 100 gadiem liktais oriģināls, nevis kopija, bet gan jau ar laiku apsūbēs un baloži aptaisīs līdz solīdai patinai. :)
Ja atmiņa neviļ, ar domāšanu par šo pieminekli aizrāvusies latvju inteliģence - savulaik tika vākti paraksti, piketēts, publicētas atklātās vēstules "pret", spožākie nacionālās inteliģences oratori DELFI komentāros šķēpus lauza par šo tēmu. Bet tad laikam tautas gods, prāts un sirdsapziņa pārorientējās uz parakstu vākšanu un piketēšanu pret Puškina pieminekli Kronvalda parkā, kas kalpošot kā portāls Saurōna spēkiem un piektās kolonnas balsts un pamats. Tb acīmredzot jāiet uz Kronvalda parku, jāatrod piketu ar izkaptīm rokā un veidenbaumenēm galvā, un šiem jāprasa, kā atad ar to de Tolli paliek? ;)
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 29. 2024, 8:45 pm GMT.