Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
13.-Nov-2010 10:03 am
Un ko dod cukurniekam no Usmas recepte "bez garās rindas", ja viņam ir tikai 1 diena nedēļā, kad recepti izrakstošais ģimenes ārsts Talsos pieņem ne klasiskajā darba laikā (jo neviens darba devējs neļauj izslēgt virpu, lai kaut kur brauktu - ja nepatīk, meklē citu darbu)? Tā kā arī mani var droši pieskaitīt noteikumu pārkāpējiem, jo esmu gājis piektdienas vakarā pirkt insulīnu bez receptes, jo cilvēks atbraucis ciemos, bet NZ deva kur pagaisusi, bet recepti šis dabūs tikai pēc dienām 4, kad atgriezīsies dzimtajā pusē un sagaidīs pieņemšanu pie ĢĀ.

Ja "jaunos žurnālistus" patiesi interesētu problēma un mudinātu vēlme dzīvi darīt labāku, viņi to izpētītu un ierosinātu uzlabojumus sistēmā (piemēram, slimnieks var izdrukāt recepti pats, autorizējoties ar bankas karti, vai arī piezvanot ģimenes ārstam, kurš ar elektronisko parakstu apstiprinātu recepti aptiekā, kur slimnieks iepērkas). Bet tagad, kā jau tas dievzemītē pieņemts, tiek meklētas aptiekāres, kurās saglabājies kāds žēlums pret lūdzēju, bet par slimnieku neviens nedomā.

Kā jau UPD pieminēju, nu vajadzētu sākt tvarstīt tos sabtransporta vadītājus, kuri, atbraukuši nost 1m no pieturas, tomēr piestāj un atver durvis kavētājam - tas ir noteikumu pārkāpums. Jo katram skaidrs, ka ja tā māte ar atvasi busu nokavējuši, tad lai paši gādā alternatīvu (brauc auz nodarbībām ar taksi), tieši tāpat kā analgīna vietā lai meklē bezrecepšu aizstājēju.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jul 5. 2024, 2:43 pm GMT.