You wanna have a life but not too real
Fiziskās aktivitātes 
13.-Maijs-2014 06:37 pm
Ok, laiks beidzot to pateikt. Es sarotu, ka ir meitenes, kurām nepatīk puikas, un džeki, kurus neinteresē meitenes. Es saprotu, ka riebjas skūties pirms uzstāšanās Eirovīzija finālā. Var vēl nepatikt tīrīt zobus, griezt nagus, ķemmēt matus, mazgāt ausis. Bet man nu nekādi nekļūst skaidrs, kā var nepatikt fiziskas aktivitātes? Apmēram kā kristietim, kuram nav skaidrs, kā var neticēt dievam? Labi, baseinā degunā ūdens smeļas, pēc futenes kājas jāmazgā. Var neļaut veselība, var nebūt laika, var nespēt atrast komandas biedrus, vai sparinga partnerus. Bet nepatīk? Tā, ka pilnīgi nekas? Tas ir kā? Es pat ne par to, ka futbols ir veselīgāks par litrabolu. Pa manam tā ir tāda pati vajadzība kā gulēt, ēst un kniebties.
Comments 
13.-Maijs-2014 07:04 pm
Nez, tas laikam atkarīgs no tā, kā saprot fizisku aktivitāti. Tīrīt māju vai labot moskviču arī ir fiziska aktivitāte. Vai, teiksim, ar tačku pārvest kravas mašīnu mēslu. Varbūt cilvēkiem vienkārši nepatīk tāda tīra sportiska ņemšanās, kura nedod praktisku labumu?

13.-Maijs-2014 07:22 pm
viss jau galvā, ziniet. Aktivitātes, tas ir feini, nujā. Piemēram, tu sameties aktivizēties un tad katrs, ko tu pazīsti, sāk uz tevi dirst - neko tu nejēdz, tu izskaties stulbi, viss, ko tu dari, ir stulbi, viss, kā tu dari, arī ir stulbi, tavi jautājumi ir stulbi, tavas drēbes ir stulbas un tu arī esi stulbs, ej prom, un nesmirdini sporta laukumu, pretīgais kropli.

Pēc dažiem gadiem tādā garā izstrādājas tāds neliels aizspriedums pret fiziskām aktivitātēm.
13.-Maijs-2014 09:34 pm
Nu man tā nav. Es pēdējā laikā cenšos kaut cik pakustēties, jo jūtu, ka citādāk ar veselību nebūs labi, un ir pēdējais brīdis kaut ko darīt. Tāpat arī sāk nepatikt tas, kā izskatos. Taču, ja šo divu iemeslu nebūtu, es labprāt turpinātu dzīvot tā kā līdz šim - t.i. bez īpašas fiziskas piepūles.

Tāpat, arī kā jau augstāk minēja, ir svarīgi - vai tai fiziskajai nodarbei ir kaut kāda jēga. Nav problēmu saskaldīt malku, nopļaut zāli, kaut ko pazāģēt, sakrāmēt, sanaglot vai tamlīdzīgi paņemties, ja ir kaut kāds rezultāts. Tur pat var zināmu gandarījumu noķert. Taču, ja jākustas kustēšanās pēc (kā es šobrīd daru), tad es nekādu baigo prieku un sajūsmu no tā nejūtu. Ja nu vienīgi tik daudz, ka šajā laikā var atslēgties no citām lietām. Taču tam sakars ar fizisko aktivitāti ir samērā nosacīts, tikpat labi varētu atslēgties arī spēlējot CS. :D
14.-Maijs-2014 07:02 am
+ 1
14.-Maijs-2014 03:14 pm
Jā, man tieši tāpat.
Par visiem 100%
14.-Maijs-2014 12:09 am
skolas laiku trauma :(
14.-Maijs-2014 12:31 am
ā, starp citu, es teicu "dejot! es varētu dejot!" nē, tas nederot :(
14.-Maijs-2014 09:15 am
Pa manam dejot ir kudiš vairāk legit kā malkas skaldīšana. Ja tas neder kaut kādu medicīnisku apsvērumu dēļ, tad tas jau ir no vērā ņemamo attaisnojumu kategorijas.
14.-Maijs-2014 07:01 am
Tu ir traks!
14.-Maijs-2014 09:22 am
Vispār jā, bet ar to kustību prieku ir tā, ka no viņa veiksmīgi var atradināties, ja nekā nedara. Nu, un tad aizmirst, kādas burvīgas sajūtas raisa haļavnie endorfīni.
14.-Maijs-2014 09:59 am
Jā, varētu gadīties.
14.-Maijs-2014 10:39 am
Patikt patīk ļoti daudz kas. Bet pārvarēt slinkumu izkustēties tas ir cits storijs :D

+ Jebkurš sports kuru apņemos bakstīt noved pie kautkādām nevēlamām sekām manā gadījumā. Volejbols = Pēc viena mēneša meniski lupatās (Šai kategorijai var pievienot jebkuru sportaveidu kurā ir aktīvi jākustās), Peldēšana = Caurums ausīs noved pie ļoti painfull galvassāpēm. Vot kautkādu snūkeri varētu sākt kapāt (Sporta veids tomēr skaitās).

Kautkā tā! :D Tiesa lielākā problēma protams ir slinkums
This page was loaded Jul 7. 2024, 2:57 am GMT.