You wanna have a life but not too real
Happy-go-veggie 
24.-Okt-2019 04:28 pm
Vakar es mainīju savu uzturu uz somewhat vegānisku. Es kaut kā iztēlojos, ka pirmās lomkas būs kaut kur pēc nedēļas, kad man sagribēsies kādu picu vai dedzinātu sieru kādā citā formātā. Gaļa mani pārāk neaizkustina. Ir otrā diena, un man vienkārši nenormāli gribās ēst. Tiesa gan viss arī diezgan lieliski sakrita. Vakar vakarā bija diezgan intensīvi sparingi, plus vēl kāds izdomāja vienpadsmitos no rīta ielikt sapulci klātienē. Ejot pusdienās trijos, protams, pēc šādas fiziskas slodzes man histērija būtu iestājusies neatkarīgi no tā, ko es ēdu, bet es negaidīju, ka būs tik grūti aizlāpīties ar augļiem un šokolādi. Lūk, šo es nebiju ierēķinājis savā plānā. Cita stārpā, šķiet, ka būs uz darbu jāsāk nest savs piens, lai varētu dabūt kafiju.
Comments 
24.-Okt-2019 05:32 pm
Jā, diemžēl sātam būs vajadzīgs lielāks (biežāks) pārtikas daudzums, nekā pierasts. Un biežāk stāvēt pie plīts, ja vien viegli nepārciet pāreju uz svaigēšanu. Ar laiku gan noregulējas, bet sākotnēji grūti, ka nevar vairs nedaudz un reti, lai dabūtu gana enerģijas
24.-Okt-2019 05:36 pm
Es itkā rēķinājos, ka būs jāēd vairāk, bet tomēr šis bija negaidīti strauji. Būs jāsāk ēst brokastis.
25.-Okt-2019 12:31 am
Tā, par sātu. Info no manas uztura speciālistes, ko pārbaudīju praksē un atzinu par patiesu: sātu rada, jā, olbaltumvielas, bet visvairāk tauki. Labie tauki ir labi. Kas ir labie tauki - vajag ēst visādas tās dārgās eļļas (kaņepju, linsēklu utt.) - obligāti pirmā spieduma un nerafinētas. Tādu eļļu vajag kādas 3 ēdamkarotes dienā + avokado + visādi rieksti un sēklas. Vnk liec klāt ēdienreizei labo eļļu un sēklas un avokado, un būs gan sāts, gan visādas labās veselīgai svarīgās vielas uzņemtas. Ar augļiem un šokolādi ņihuja nevar aizlāpīties.
25.-Okt-2019 12:50 am
Man bija ļoti līdzīga exp problēmas risinājumam. Vienīgais, ka tā atēdos sezama sēklas, ka gadiem pat humusu nevarēju ieēst. Tagad atkal varu. Vispār, inspirējoša konkrēti tagad doma, ka atkal varētu mest nost dzīvnieku produktus, ja ne visus uzreiz, tad lielāko daļu. Prāgā arī beidzot var sākt dabūt vismaz veikalos visādus veg produktus, kuri man bija svarīgi vegānējot.
25.-Okt-2019 10:01 am
Paldies, ņemšu vērā.
25.-Okt-2019 10:00 am
ar negausīgo rīšanu tiku galā, atrodot vegāniskā uztura piramīdu internetos un metodiski ar mērkrūzi ēdu dienā tik tases (cups) ar, piemēram, lēcām vai šķeltajiem zirņiem, cik tur bija rakstīts.Nekā citādi "dabiski" man tas nesanāca, vienmēr pirmās nedēļas beigās tik šausmīgi gribējās saldumus, ka atmetu visam ar roku un izēdu pus kg cepumu vai ko tādu nevegānisku. Bet man arī paškontrole ļoti sūkā.
25.-Okt-2019 11:40 am
cik interesanti, ka visi baigi vienisprātis par to, ka rīšana ir neizbēgama. ok, mans uzturs nav īsti vegānisks, lai gan bieži ir, bet manā gadījumā es arī gluži vienkārši sāku ēst mazāk.
25.-Okt-2019 12:35 pm
Man vēl pirms diētas maiņas mēdza būt bažas, ka es ēdu par maz. Es pieņemu, ka ēdiena apjoma pieaugums būs neizbēgams. Paskatījos banāna uzturvērtību, salīdzināju ar vistu, sajutu vēderā smagumu no domas vien.
25.-Okt-2019 01:41 pm
depends, vane. "augļi un šokolāde" kā teorētiskais risinājums izsalkumam, kas bāzēts pēc fiziskām slodzēm un tā, ir tāds "rīšanas", jā. bet, piemēram, avokādo man nav jāapēd daudz, lai rastos sāta sajūta. man viens, ne pārāk liela izmēra avokādō iet kādas 2-3 ēdienreizes kā daļa no maltītes. tas mierīgi varētu būt tas apsmietais avokādo toast, ja, man totāli apm ņurd pietiek ar vienu, ne lielu maizes riku pa dienas vidu. reizēm pielieku klāt / virsū kādu citu svaigu dārzeni.
This page was loaded Mar 29. 2024, 2:17 am GMT.