You wanna have a life but not too real
Paviāni ar autovadītāja apliecībām 
2.-Apr-2013 09:54 am
Vēl bez bembistiem, hameristiem un subāristiem, ir vēl viena šoferīšu kategorija, kuriem pēc pirmās seksuālās pieredzes pimpis dirsā palicis - peļķēs braucēji. Ja reiz viņu vārgās smadzenes nespēj savilkt korelāciju starp šļakstiem un viņu braukšanas stilu, tad novēlu viņiem visus pilsētas sastrēgumus, pārdurtās riepas, pārsistos karterus un ikdienas avārijas.
Comments 
2.-Apr-2013 10:04 am
Šķiet kāds dabūjis ar šalti.

Zinu tik to, ka ja man ir iespēja es izvairos no apšļakstīšanas, bet ir bijuši gadījumi, kad pilnīgi neko ļaunu nedomājot iebraucu peļķē (pat ar iespēju izvairīties) un gadās kāds gājējs kurš noteikti Matjperematj mani pēctam.

Sorry vissiem kurus esmu šādi nošļācis my bad!
2.-Apr-2013 10:09 am
"Gadās iebraukt peļķē", un "mēs te tagad pa Valdemāreni brauksim divās joslās" nav viens un tas pats. Vēl jo vairāk tādēļ, ka braucot virzienā no centra nav ieguvuma no tā, ka tu brauc ātrāk par 50 km/h. Tas man asociējas ar idiotiem, kas mani iemanās vienā ceļa posmā apdzīt pa divi, trīs lāgi.
2.-Apr-2013 10:10 am
Katru reizi, pēc lietus, izbraucu ar auto un pec peļķes spogulītī apskatu nabaga slapjo cilvēciņu un nodomāju - tev gan ir slikta karma ;)
2.-Apr-2013 10:13 am
Par cik šo vērtē arī CSDD eksāmenā, par šo vajadzētu dot punktus.
2.-Apr-2013 10:20 am
"Par apšļakstīšanu ar dubļiem sodījām daudzus autovadītājus, lai gan īstenībā sodīt vajadzēja firmas, kas pēc ceļa remonta nesakopa brauktuvi"

2.-Apr-2013 10:30 am
Protams, ceļa uzturētāji ir vainojami pie laikapstākļiem, un tā, ka ielas nav betonā lietas ar zelta maliņu. Savukārt radījums, kas mēdz lepoties ar savu intelektu, nez kādēļ pie stūres pēkšņi nav spējīgs izpildīt to, ko spēj lielākā daļa sugas brāļu. Situācija, kad autovadītāja apšļaksta gājējus, un gājēji atbild ar akmeņiem stiklos, būtu tikai adekvāta situācijā, kad mums ir tik briesmīgi, briesmīgi ceļi.
2.-Apr-2013 11:08 am
nē, labāk vainojam to, ko nevaram ietekmēt - tātad, pie visa vainīgi laikapstākļi ;) un karma :P

Bet autobraucēji turpina braukt pa peļķēm, gājēji neskatās apkārt un RD lepojas ar visvecāko (ne)funkcionējošo lietus kanalizāziju.

2.-Apr-2013 11:10 am
Braukšanas maniere ir tā lieta ko nevar ietekmēt?
2.-Apr-2013 01:19 pm
Pārvietojoties (kājām) pa ietvi, būtu diezgan absurdi pētīt brauktuvi un tur esošās peļķes, kā arī no muguras braucošo satiksmi, lai izvērtētu, kurā brīdī kāds varētu mani apšļakstīt.
2.-Apr-2013 01:45 pm
Starp citu, tieši to (pētīt brauktuvi un tur esošās peļķes, kā arī no muguras braucošo satiksmi) es parasti daru, i` tik vai tā arī mani pa retam kāds pamanās apšļakstīt. Sevišķi tracinoši, ja uzmanība man zūd tāpēc, ka pirmā garām peļķei braucošā mašīna lieliski izvairās no peļķes, bet uzreiz nākamā saceļ cunami.
2.-Apr-2013 02:04 pm
Trolololol, pēc tavas loģikas iznāk tā, ka braucot ar mehānisko transportlīdzekli pa brauktuvi būtu diezgan absurdi pētīt ietvi, kā arī pa to ejošos cilvēkus, lai izvērtētu, kurā brīdī kāds varētu tapt apšļakstīts. :D

Es, protams, neatbalstu cilvēku apšļakstīšanu nekādā mērā, bet nu nevajag jau tagad braukt galējībās. Ceļš (kura daļas ir gan brauktuve, gan ietve) ir visiem viens.
This page was loaded Apr 27. 2024, 12:53 am GMT.