You wanna have a life but not too real
Par strapōnu un pišanos 
21.-Jun-2015 07:59 pm
Ilgi jūs gaidījāt, beidzot viņa tumsība ir ķēries klāt seksa jautājumam. Nu, lūk, skatos seriālu, kurā tikko viena džuse ar strapōnu vālēja otru. Nu, lūk, tad nu par terminoloģiju. Vārds "vālēja" (kā ar vāli) kaut kā neizraisa kongnitīvo disonanci, turpretī teikt, ka viņas pisās, ir grūti. Lūk, ja viņas to darītu bez strapōna, es pat varētu teikt, ka viņas pisās.

Ilustrācijai. Vīrietis, svieviete - viņi pisās, visiem viss skaidrs. Tagad iedomājamies, ka džeks kaut kāda iemesla pēc uzvelk strapōnu, un dara to pašu ko iepriekš, tikai ar to lateksa, vai kāda nu materiāla izstrādājumu (iespēja fantāzijas lidojumam). Tas takā skaitās, ka viņi joprojām pisās? Ok, bez strepōna, vienkāši dildo?

So, jūsu inputs pišanās un strapona jautājumā?
Comments 
21.-Jun-2015 08:35 pm
Visi meklē papardes ziedu, nevienu neinteresē tavi spriedelējumi:D
21.-Jun-2015 08:45 pm
Visi tādi īsteni pagāni, ka bail.
22.-Jun-2015 09:32 am
Visi bija aizņemti.

Pie mums beisbolu nespēlē, tādēļ latviešu valodā nav iegājusies tā terminoloģija "first base", "second base" un "home run". Man ir milzu aizdomas, ka vidusmēra latviešu valodas runātājs — mani ieskaitot — par pišanos sauc jebkuŗu situāciju, kur divi vai vairāki vairāk vai mazāk pliki ļaudis kaut ko dara viens ar otra dzimumorgāniem, jo nav taču nekādas nepieciešamības īpaši elaborēt. Tā ka divas džuses ar straponiem noteikti skaitās.
22.-Jun-2015 10:03 am
Es gan sapratu jūsu domu gājienu, bet venerologam te būtu ko teikt.
22.-Jun-2015 10:09 am
Tad pišanās ir tikai tad, ja ir iespējams saķert venēriskās slimības? Šampānieti studijā, no šitā sanāk tāda Tikumiskās Pišanās definīcija, kas ar glanci pārsit visus tos pastāstus "nu, katrs trauku mazgātājs taču saprot, kā pisties ir tikumīgi."
22.-Jun-2015 10:11 am
Es kaut ko citu biju domājis. Bet dakteri, šķiet, no augstāk minētās definīcijas glābj fakts, ka viņš tomēr ir apģērbts.
22.-Jun-2015 10:13 am
Starp citu, arī ar straponiem pilnīgi mierīgi var saķert venēriskās slimības, tā ka venerologam iebildumu nebūs.
22.-Jun-2015 10:22 am
Ko jūs piesējāties tām venēriskajām slimīmām? Mēs zinām, jā. Es neveikli mēģināju ironizēt par "divi vai vairāki vairāk vai mazāk pliki ļaudis kaut ko dara viens ar otra dzimumorgāniem". Dakteris ne tikai uzklausa sūdzības, izraksta receptes un sūta uz asinsanalīzēm, bet arī aiztiek cilvēkus vietās. Par laimi, pirms tam nevelk savas bikses nost.
22.-Jun-2015 10:29 am
Ak, tiešām neaizdomājāmies, paldies par paskaidrojumu. Lai gan tikumības definīcija visviens daiļa, lai arī pārprasta.

Dakteri glābj ne tikai tas, ka viņš ir apģērbies — laikam vajadzēja arī piebilst, ka pišanās ir tad, ja visas pasākumā iesaistītās personas uz šīm izdarībām ir pavilkušās un gūst prieku, savukārt pacienta/dakteŗa gadījumā, mums gan šķiet, lielākoties tomēr valda pavisam lietišķa attieksme. Ir gan iespējams, ka kāda no pusēm uz šo pasākumu pavelkas, bet to mēs par pišanos nesauktu.
22.-Jun-2015 10:32 am
Jūs esat tik lieliski, kad abi runājat daudzskaitlī :)))))))))
22.-Jun-2015 11:38 am
Konceptuāli pisties varētu nozīmēt stāšanos tiešā ķermeniskā kontaktā ar vienu vai vairākiem partneriem seksuālos nolūkos. Jautājums par palīglīdzekļiem (including strapon), kā tu to esi uzstādījis, ir jautājums par to, kādēļ tiešs ķermenisks (ģenitāls) kontakts tiek pastarpināts ar palīglīdzekļiem.

Bet kādēļ ne? Tik pat labi par tādu pastarpinājumu varētu uzskatīt prezervatīvu vai, ja kļūstam pavisam sīkumaini, lubrikantu.

Tas vai kāds tiek pists, jeb vālēts, drīzāk varētu būt (lūdzu, neņirgt) ētiskas dabas jautājums (tagad var ņirgt). Ja esam vienojušies par to, ka pist - tas ir personisks kontakts, bet vālēt - tas ir tehnisks kontakts, tad varam hipotētiski uzskatīt, ka pisties ir ētiskāk, nekā kādu vālēt.

Bet, ja atsakāmies no stingrās piesaistes ķermenim (filosofijā to dēvē par materiālismu), tad personisks seksuāls kontakts var būt arī tāds, kur TIEK izmantots strapons, dildo, banāns, gurķis vai tomāts, bet psiholoģiski sajūta joprojām paliek personiska. Filosofijā šo situāciju dēvē par transcendenci, proti, gara spēju pacelties pāri ķermeniskajam, tādā veidā apliecinot garīguma uzvaru pār dzīvniecisko sākotni. Pilnīga garīguma uzvara, protams, būtu absolūta atsacīšanās no ķermeniska kontakta, pārejot uz tīri platonisku seksu, kas, (šite ievelkam elpu) joprojām tiek sajusts kā pišanās (apbrīnā noelšamies).

Tāds, lūk, inputiņš :))))
22.-Jun-2015 12:14 pm
I'll be damned!
22.-Jun-2015 02:29 pm
bet nu tev ar vajadzēja tieši inputu paprasīt, thhh
22.-Jun-2015 02:47 pm
Viņš tak ir aitišņiks, viņi ar to vārdu domā informācijas apmaiņu :)
This page was loaded Maijs 2. 2024, 5:46 pm GMT.