You wanna have a life but not too real
Cirsliša dienasgrāmata: operācija "pagarinātājs" 
14.-Maijs-2015 11:50 pm


Ja bija plāns pieliet mūli, pie viņa arī bija jāpaliek. Jo, redz kā dzīvē gadās.

Tātad, nopisies darbā, un pussprādzis no sporta, tu laimīgi ar dažiem aliem ierodies mājās. Tad nu notiks episkā galvenā interjara objekta instalācija. Par krutajām fīčām es pastāstīšu tad, kad tas viss atradīsies pie sienas, bet šoreiz par procesu. Man ir urbis, rulete, skrūvgrieži, līmeņrādis un dībeļi, kas var noiet greizi? Kā būtu ar visu? Tiku galā ar apakšējā posma augstumu, nu tik jāmēra augšējais. Nodrāzu zīmulīti, lai lien caurumā, visu samērīju, visu sazīmēju, tipa kruta. Mēģinu ar urbi tik pašā augšā, un secinu, ka man pietrūkt piecu centimetru. Viss sūds, bet ne tanī gadījumā, ja tev nav pagarinātāja. Nu, ko, jauni laiki, jaunas iespējas - paldies izpalīdzīgiem kaimiņiem, pagarinātāju tomēr dabūju. Atskrēju, fiksi izurbu, atdevu pagarinātāju, turpināju urbt. Viss pasākums, protams, ievilkās pēc 23.00, tāpēc jau jūtu līdzi saviem kaimiņiem. Pa ceļam nolauzu mazo urbi, un uzmetu vidējo karstu uz plastmasas kastes. Viss sīkumi, jo esmu iemanījies kaut kad nopirkt Bosch urbīšus. Visi caurumi saurbti, visi dībeļi vietā.

Un tad nāk klajā gadsimta atklāsme, es esmu ieurbis savus 10 centimetrus par zemu, un krietni uz sāniem. Tas ir arī iemesls, kāpēc plaukts nebija centrā. Tad nu tagad sēdi razhujārītā mājā, kuru nav jēga slaucīt, jo tāpat vēl jāurbj, bez plaukta, bez pienācīga daudzuma algōla, bez pagarinātāja, un bez plauktiem. Kaut ko risināt jau arī nav jēgas, jo kurš muļķis, bez cilvēka-kaimiņa, vēl urbj tā ap pusnakti?

* nezinātājiem, bildē ir plaukta salikšanas instrukcijas fragments.
Comments 
15.-Maijs-2015 12:49 am
pēc instrkcijas izskatās, ka tas bija jādara 1 sievietei, thhh.
15.-Maijs-2015 12:58 am
Tur, acīm redzot, es feiloju.
15.-Maijs-2015 06:04 am
Viss normāli. Ja vienmēr varētu ar pirmo reizi ieurbt tur, kur vajag... Toties ar otro sanāk.
15.-Maijs-2015 07:51 am
šitais varētu kaut nedaudz izskaidrot mistēriju ar nepārtrauko urbšanu. Neviens neieurbj vajadzīgos caurumus uzreiz. Vispirms iztaisa sienu par sietu, nojauc, pārbūvē sienu, urbj atkal un tā joprojām, caurām naktīm un svētdienu rītiem.
15.-Maijs-2015 08:08 am
Jā, mūžīgā dilemma par to, kas būtiskāks - process vai rezultāts?
15.-Maijs-2015 12:22 pm
Tev - process, darba devējam un sievai - rezultāts.
15.-Maijs-2015 12:30 pm
Tas ir tāds īpašs cietsirdības līmenis: aizņemties no kaimiņiem pagarinātāju, lai varētu urbt.
This page was loaded Apr 26. 2024, 12:15 am GMT.