You wanna have a life but not too real
 
7.-Mar-2021 11:39 am
Kas ir empātija?

Asking for a friend... nē, bet man šķiet, ka šis termins bieži tiek nepareizi interpretēts. Un reizēm man šķiet, ka es saprotu tā nozīmi, tad ir kāda saruna, kurā es sāku apšaubīt savu izpratni par to, tad ir brīži, ka es sāku apšaubīt savas šaubas. Līdz ar to mani drusku sāka interesēt dažādās interpretācijas par empātiju. And maybe you want to share your point of view?
Comments 
7.-Mar-2021 12:40 pm
nu viņa jau izdara pretēju. palaiž egocentrismu pilnā jaudā, paģērot, ka otra pārdzīvojumi reāli dara pāri viņai, un piemirstot par jebkādu citu šo pārdzīvojumu...emmm... efektiem.
7.-Mar-2021 12:42 pm
nē, nu, vairāk par to, ka empātija nav atbilde visam. t.i., cilvēks var nejust empātiju un darīt pareizo lietu, un cilvēks var just empātiju, bet izturēties kā pilnīgs kretīns, uzskatot, ka ar to, ka JŪT, pilnībā pietiek un pāri paliek.
7.-Mar-2021 03:00 pm
manā totāli bezsirdīgajā esībā un personīgajos, tikai personīgajos novērojumos tā, ka tie cilvēki, kas uzskata, ka ar JUŠANU pilnībā pietiek un vēl pāri paliek, ir tie, kas visbiežāk šo vārdu (empātija) lieto vietā, bet pārāk bieži arī nevietā. un tas pēdējais man, aukstajam robotam (es čist tikai par sevi te), liek apjukt par vārda nozīmi.
This page was loaded Maijs 1. 2024, 8:35 pm GMT.