You wanna have a life but not too real
Day #75: pankūkas vol.2 
12.-Jun-2015 12:01 pm


Abiģiļi jūs mani vakar, ja! Nākamreiz palīdziet materiāli. Nu, ok, versiju par sviestu es noteikti iemēģināšu, kad būšu nopircis ikrus. Bet citādi viss ar mani ir kārtībā - iemaņas nav zudušas, saprāts vietā. Un, kā jau es minēju, vajadzēja pamainīt tikai cepamo virsmu. Sacepu es tās sūda pankūkas katliņā.

Un otrs mīts, nē, es neēdu TIKAI gašvielas! Re, re, tur ir, fakin, bekōns! Bekōns, sasodīts!

Labi, šitais kulinārais blogs jāver ciet, citādi vēl jūs mani sāksiet mācīt olas vārīt.
Comments 
12.-Jun-2015 12:32 pm
jā, prizmā ir! man visu laiku baigi gribās ieķert, bet šaubos, vai tikšu galā.

ir ir potenciāls! neesiet tik pieticīgi!
12.-Jun-2015 12:52 pm
uz pārteju!
12.-Jun-2015 01:33 pm
starp citu! tas būtu legāls iemesls. jāpadomā.
12.-Jun-2015 01:53 pm
kas tad tur vairs ko domāt!
12.-Jun-2015 02:09 pm
nu, kādas izsmalcinātas uzkodas gatavo no bekona. bet Gaišība laikam nupat atrisināja šo jautājumu :)
12.-Jun-2015 02:10 pm
vistu akniņas ietin bekonā, is very nice
12.-Jun-2015 03:19 pm
Ļoti daudzas lietas var ietīt bekonā, un būs very nice.
12.-Jun-2015 03:26 pm
Bekonā ietīts bekons ir apoteoze.
12.-Jun-2015 03:31 pm
Pār mums nākusi Apskaidrība.
12.-Jun-2015 02:01 pm
Ok, es piesakos uz burziņu nest 1kg bekona! Bekona ballīte, cik daudzsološi!
12.-Jun-2015 02:07 pm
un tad mēs viņu pusnaktī cepsim? =) akdies, cik izvirtīgi!
12.-Jun-2015 03:28 pm
Bet Jums tak ir panna, vai bekons būs katliņā jācep?
12.-Jun-2015 03:37 pm
var katliņā, ja ļoti gribās, bet mums ir arī panna. un cepeškrāsns. tā ka ir visai plašas izvēles iespējas. :)
12.-Jun-2015 01:08 pm
Kaut kur citā blogā lasīju, ka pāri palikušo saliek uz cepampapīra un sasaldē frīzerī, pēc tam pa taisno uz pannas un gatavs.
12.-Jun-2015 01:34 pm
pareizi, bija tāda lieta kaut kur lasīta! paldies, ka atgādināji. tagad jau izklausās pēc plāna :)
This page was loaded Maijs 23. 2024, 9:43 am GMT.