You wanna have a life but not too real
Commenting To 
15.-Sep-2011 09:54 am - Mana trešdiena
http://klab.lv/users/delvira/1687399.html



http://klab.lv/users/dzeina/2305788.html

http://klab.lv/users/sirdna/408241.html



http://klab.lv/users/helvetica/494746.html


Neiedziļināšanos visās trešdienas pamošanās detaļās, kā arī rīta rutīnas aktivitātēs, tāpēc minēšu vien to, ka brokastis ņemu līdzi uz darbu, un izpaliek arī citi daudziem mīļi rīta rituāli.

Pa ceļam uz darbu ierados pastā ar atgādinājumu par ierakstītu vēstuli. Tā jau viss bija jauki un operatīvi, bet otrais mulsums bija par to, ka divas džuses sēž pie uzrakstiem "jūs apkalpos pie blakus... whatever", bet mulsu es tikai kādas sekundes desmit, jo rikšiem ieradās arī trešā pasta darbiniece.

Secināju, ka daži pašvaldības darbinieki darbā ierodas pat vēlāk par mani. Pēc telefonsapulces tomēr izdevās sazvanīt, un kārtējo reizi secināt, ka tajā pasaku valstībā, ko sauc par valsts un pašvaldību institūcijām, normālam cilvēkam nav ko darīt. Tur valda nevis loģika, bet likuma burts... labākajā gadījumā. Sliktākajā - babāc, viena mainīgā vērtība mainās, un viss kāršu namiņš sabrūk, un es nezinu ko darīt, tāpēc izlikšos, ka es par šo faktu pagaidām vēl neko nezinu. Bet paldies, ka piezvanījāt. Kūl!

Tālāk viss kā parasti, ja neskaita, ka visa šī nedēļa tāda stresaina un sapulcēm piepildīta. Telefonsapulce, nodaļas sapulce, lietotāji, atgādinājumu e-pasti, google-it tipa problēmas, tiku pat līdz normālam developmentam u.t.t.

Pusdienās ēdu... emm... kariju(?). Nu, tur vista, paprika, sēnes, sīpoli ar visādām indiešiem tipiskām garšvielām un grieķu... vai turku(?) jogurtu krējuma vietā. Nu, un tanī visā iemaisa rīsus, jo, pļeķ, vārīju Klasiskos Vlado rīsus, kas Rimčikā par atlidēm bija nopērkami, pēc klasiskās receptes ar ūdens izvārīšanos, bet aizmirsu tos pirms tam noskalot. Parasti vāru lielā daudzumā ūdens, un tos nokāšu, bet velns dīdīja sākt eksperimentus ar sūdīgiem rīsiem, jo brūnos bija slinkums pus stundu vārīt. Nu takš zināju, kas ir klasiskie rīsi, bet nē! Vienvārdsakot skaloju pēc vārīšanas, un gāzu klāt mērcei.

Pēc pusdienām turpināju to, kas rakstīts iepriekšējā rindkopā.

Atkal nespēju vakarā izkasīties ārā no darba, bet 18.30 tomēr saņēmos. Bija vairākas versijas: A - braucu uz sporta klubu, tad uz Sky pēc zivs; B - braucu uz Sky, tad uzreiz uz sporta klubu, tādējādi izbēgu no Zirņu ielas sastrēgumiem (Vai kas tā par ielu perpendikulāri Valdemāra, kur Staķiks? Nekad nespēju atcerēties, kurā posmā tā iela kā saucās.), iespējams, braucu pat pa jauno tiltu (arī viena sasodīta iela, kas mainījusi nosaukumu). Par cik sporta apģērbs netika sakārtots un paņemts līdzi, nākamās versijas: C - Sky, mājās nokrāmēt produktus, paņemt somu un uz sporta klubu; D - mājās pēc somas, tad Sky, tad sporta klubs; E - soma, klubs, Sky. Visbeidzot, secinot, ka man nemaz nav mašīnas atslēgu, vienīgā alternatīva bija doties uz mājām pēc somas un atslēgām. Rezultātā braucu es uz sporta klubu pa Zirņu (vai kā tur viņu) ielu, jo sastrēgumi uz to laiku jau bija cauri, kā arī nezināju, vai nobraucot no jaunā tilta uz Brīvībeni, varēšu apgriezties zem VEF tilta, jo kaut kad tur bija sarakts, un pa apakšu nemaz nevarēja izbraukt.

Biju pinpis - kaķim neko neieliku, lai arī kā viņš tur izrādījās.

Sporta klubā bez garām diskusijām u.c. dabūju jaunu karti. Diskusijas tik ļoti izpalika, ka faktu, ka tā ir jauna, noskaidroju tikai pēc treniņa, kad man atdeva karti. Numurs un dizains bija savādāki kā vecajai kartei.

Pēc secinājumiem pēc diviem basketbola treniņiem, ka fiziskais ir totālā dirsā, rezultātā arī spēle neiet, jo trūkst dukas tādiem ātrumiem, nolēmu sevi mocīt pēc pilnas programmas. Nosvēros. Izrādās esmu pa vasaru novājējis, nevis noēdies. Kardio uzdzinu līdz 160, kā rezultātā visu laiku staigāju slapjš kā pēc baseina apmeklējuma. Izlaidu bicepsu, un vienu pretīgu trenažieri pleciem, lai tā vietā uztaisītu pilno kāju kompleksu, riskējot netikt savos jaunajos slim džinsos. Nu atskaitot to vienu sieviešvingrinājumu, jo dzemdēt neplānoju. Viss beidzās uz nots, ka beidzamo vingrinājumu veicu nesimetriski, jo beidzamai reizei nepietika spēka. Stāvēju minūtes piecas, un mēģināju tomēr saņemties. Kad sākās karuseļi, secināju, ka par sporta kluba zvaigzni nevēlos kļūt, un ožamais spirts man ar nepatīk, tenterēju uz ģērbtuvēm, kur minūtes desmit turpināju karuseļot pie atvērta loga. Tad saņēmos dušais, kur bija diezgan remdens ūdens, bet šajā reizē bija tieši laikā. Sazinājos ar studentu, kā rezultātā braucu nevis uz Sky, bet uz Maskačku.

Braucos ārā no sporta kluba, redzēju, kā daži cibiņi dodas uz Godvil.

Maršrutu līdz soc. un kom. zin. fak. improvizēju. Ūnijas, Vairoga, Ieriķa, Čakene, Pērnavas, Valmieras, Satekles, Dzirnavu un tad jau Maskavas (šito es ar Google Maps palīdzību uzrakstīju, braucu pēc izjūtām). Ja neskaita pus bezsamaņas stāvokli, un nespēju apbraukt lieliskās bedres, sanāca visai raiti.

Tad abi ar studentu devāmies uz Sky pēc zivs. Pa ceļam uz Valdemārenes tēlojot šausmīgi viltīgo, gandrīz nonesu vienu džigitu, kas ļoti gribēja ātrāk tikt pastāvēt pie sarkanā. Anyhow, Sky tika nopirktas garneles kaķim. Starp puskarpu (par fileju īsti negribas saukt) un jūras līdaku, tika izvēlēta līdaka. Tad tika izmantota akcija uz vīniem "ņem trīs par divu cenu". Sev piekrāvu pilnu grozu ar Estrella, kas dārgajā Sky maksā tā pat, kā mazā pudelīte Piebalgas Rimčikā. San Miguel sešpaka palikusi vēl bišku lētāka, bet joprojām par 0.33 pudeli sanāk diezgan daudz. Bet nu garšīgs, maita. Nu, un tad vēl tur pa pārītim visādu mazo importīgo aliņu par atlaidēm.

Mājās dzēru alu, cepu cepeškrāsnī kartupeļus, baroju kaķi ar garnelēm, cepu zivi. No manis neatkarīgi tika taisīti kabaču salāti ar čili, un tomāti želejā. Biju tādā dvēseliskā stāvoklī, ka nespēju atturēties no savas kaitinošās manieres pamācīt. Noklausījāmie Muse - Showbiz.

Nu, un tad jau tā pie pusnakts bija jāiet čučāt.


P.S. Pareizraktību un interpunkcij nelabošu. Jāzvana atkal. Stefeti... (te jau neviens vairs neraksta) [info]antons_v, [info]affair, [info]rasbainieks
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jul 2. 2024, 12:41 pm GMT.