kanariņš - MAS (ak, dievs, nē, tikai ne to!!!1) [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

MAS (ak, dievs, nē, tikai ne to!!!1) [Sep. 14th, 2011|11:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

07:00 - modinātājs. tiek pārlikts uz vēlāk. modinātājs. pamostos. uzmodinu E, saģērbju un dodamies uz dārziņu, pēc tam ceļš mājās.
08:20 - esmu atpakaļ mājās, brokastis (cepts lasis), ciba, sērfs netā, ziņas, epasti
10:00 - trūkstošās infō sarakstīšana uz iznākšanu gatavam konf. krājumam. kopsavilkuma taisīšana lielprojektam, lai rītā, tikšanās laikā būtu par ko runāt un būtu ko nosūtīt visiem citiem, no kuriem man šo to vajag. pa vidam zvani uz Jēkabpils Ūdeni, Jēkabpils namu apsaimniekotāju un Siltumu, visādām procedūrām visādās iestādēs, visādiem ļaudīm visādās darīšanās.
13:00 - noskatīts "Carlos" pirmās sērijas atlikums, launadziņš (miso bomžpaketa, cepts lasis, kafija ar pienu, mazliet šokolādes), sapakošanās, došanās uz mītingiem
14:00 - mītingu dēļ atcēlās sarunas ar doktordarba vadītāju augstskolā, kas bija paredzētas 15:00 un kas ir baigi nelabi, zvans vecvecākiem ar lūgumu izņemt no dārziņa un līdz vakaram izklaidēt E
17:00 - satikts cienītais, bērnu picas komplekts (jo maziņš un ar rotaļlietu), kopistisks šopings, nomedīta kaudzīte ar lieliskām grāmatām (no kurām daļa, sķiet, man ir pavērusi iedvesmojošu perspektīvu uz buksējošo disertāciju, kas pēdējā pusgada laikā kaut kā neritinājās un nešķetinājās, lai gan ķēros tai no daudz un dažādiem galiem..), apčamdīju pavirši novietotas Liberta teātra skices, kuras var nopirkt pa milzīgu naudu gabalā, pirms bodes saimniece sabļāva un ieplānojām atgriezties, jo tur ir lielisks šaha grāmatu krājums (oktōbri būs vēl labāks, kad vietējais kolekcionārs atbrīvosies no sava krājuma); cienītajam, protams, savu pērļu krājumiņš patrāpījās.. pēc tam vēl pāris bodes un pārtika.
20:00 - nokļūšana līdz vecvecākiem pēc E, rotaļas kopā ar E un viņa koka vilcieniņu, vakariņas (ceptas sēnes, ar sieru pildītas olīves, melone), savāktas sen nenēsātas rudens drēbes (pāris) un mājupceļš
22:00 - mājās, izpakošanās, vakara komunikācija, labas ziņas, E rotaļas, E nedienas ar aizcietējumiem, E pidžama un iepriecinājums ar Gārfīlda kōmiksu grāmatu. Pie sevis dungojot "Emanueļ" dziesmu, mizoju ķiplokus marinēšanai.
23:20 - epasti, youtube, ciba un domāju, ka atvesto štātīšu iekarināšana skapī, vakardienas slapjā peldkostīma izkarināšana un sagatavošanos rītdienas mītingam par kolektīva materiāla publicēšanu vienā poļaku žurcītī izveikšu rīt no rīta, baignākmiegs.


next in row: Nord, Up, Garamgajejs.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:September 17th, 2011 - 12:02 pm
(Link)
ļoti pilna un skaista diena. manas dienas ir daudz garlaicīgākas klausītājiem. šodien ģetrūdes kadetos būsi?