You wanna have a life but not too real
 
14.-Nov-2023 12:17 pm
Iepazinos ar informāciju par to, ko labāk ēst vai neēst smadzeņu satricinājuma sakarā. Nākas secināt, ka apraksts stipri līdzinās tam, ko treneris stāstīja pavasara diētas laikā. Izvairīties no alkohola, kofeīna, piena produktiem, trekniem (izņemot treknās zivis) un cukurotiem produktiem. No jau pieminētajām zivīm, labās lietas ir zaļumi, visādi brokoļi, rieksti, augļi, tumšās ogas, ūdens, tumšā šokolāde(?) un viss šajās līnijās.
Comments 
14.-Nov-2023 12:29 pm
par nelūrēšanu ekrānos (gadījumā, ja tev ir vēl kādi turpmāki plāni uz galvas lietošanu nemehāniskos nolūkos) neko neteica?
14.-Nov-2023 12:48 pm
:D
14.-Nov-2023 01:00 pm
Man neviens neko strikti vispār vēl nav teicis. Bet ja arī teiks, es tomēr ņemšu ar zināmu sāls graudu mūsu ārstu ieteikumus, un drusku vadīšos arī pēc savām sajūtām, un kaut kādiem progresīvākiem viedokļiem pasaulē. Mūsu narkologi tomēr joprojām uzskata, ka gandža ir ceļš uz pāragru nāvi netīrā tualetē ar pimpi aiz vaiga.

Bet tas, ka "galva nogurst", to es pats arī jūtu. Es te drusku žonglēju starp mentālo slodzi un plaukta skrūvēšanu.
14.-Nov-2023 01:29 pm
wow.

nū. ē. tas nav par mentālo slodzi un galvas noguršanu. tas ir par acu tīri mehānisko slodzi. vieglu smadzeņu satricinājumu nosaka, citstarp, pēc acu rādītājiem. acis nekādā gadījumā nedrīkst noslogot. nelasīt burtus un neskatīties ekrānos. ja tev tas ir vienā blociņā ar nāvi tualetē ar pimpi aiz vaiga, good luck. mehāniski galva būs lietojama, satraukumam nav pamata.
14.-Nov-2023 02:20 pm
Nu, es vēl neko nezinu par galvas satricinājumiem. Par ekrāniem, protams, es esmu dzirdējis, bet man vēl nav priekšstata, vai tā ir kaut kāda vispārēja ārstu frāze ko ārsti saka pēdējos piecdesmit gadus, vai tam ir kāds faktos balstīts pamatojums.

That said, man noteikti uzticību vairāk rada šis komentārs, kā random ārsta frāze bez pamatojuma. Iešu kaut ko noskaidrot vairāk.
14.-Nov-2023 02:48 pm
Tak ej gultā! Es pirmo satricinājumu izstaigāju. Uzzināju par to tikai, jo ļoti sāpēja kakls, samelogu Gaiļezarā par stundām un aizgāju uz CT. Tur man neko neteica, ko darīt un pie ĢĀ aizbraucu tikai dēļ tām sāpēm, lai dabūtu kādas ripas. Viņa arī negribīgi man kaut ko izrakstīja, pat lapu īsti negribēja vērt vaļā. Dāma tāda drusku no dzelzs priekškara, pēc tam ar skubu nomainīju. Nākamajā reizē, kad tā gadījās un slikti palika tikai pēc 36 h, ģā aizliedza visus šitos lasāmos un darāmos un bija jādzer gamma amino skābes, lai viss sastājas vietā. Izskaidroja arī par to, ka tā tusējot var tikt pie nopietniem kognitīviem traucējumiem. Kādu laiku arī cīnījos ar pamatīgām galvassāpēm.
14.-Nov-2023 06:40 pm
Ok. Nu jā, pusi dienas es tāpat noguļu. Kas ir skaidra zīme, ka kaut kas nav, lai arī visādi citādi
es nejūtos kaut kā baigi slikti. Un “dāmas no dzelzs priekškara” ir iemesls, kāpēc es ārstiem uz vārda neticu.
14.-Nov-2023 07:06 pm
Starp citu, kas tās par gamma amino skābēm? Kas man tur jāprasa? Man kāreiz rīt no rīta ir ĢĀ.
14.-Nov-2023 07:44 pm
Piracetāms ir aktīvā viela.
This page was loaded Jun 10. 2024, 11:16 pm GMT.