You wanna have a life but not too real
 
6.-Apr-2024 02:41 pm
My god, kā man besī tas militārais kinks. Es pilnīgi atvērtu sirdi varu pieņemt to visu dienēšanu zemessardzē, un drošvien man arī kaut ko vajadzētu darīt, un skaidrs, ka mežā nieres atsaldēt nav nekāds pačots, un ir labi, ka mums ir visādas krutas hi-tech drēbītes šim visam, bet var šo visu bez tā nevajadzīgā patosa? Tik pat labi es varētu bildēt un sajūsmināties par savām Curaprox zobbirstes šķiedrām.
Comments 
6.-Apr-2024 02:49 pm
:))))) militārais kinks, i got it 😁
6.-Apr-2024 08:03 pm
I bet tev viņš ir drusku cits kā lielākajai daļai džeku, kas ikdienā sāk staigāt smilšu krāsas klozītēs.
7.-Apr-2024 12:55 am
Kaut kā tā, jā.
11.-Apr-2024 08:08 pm
es lietoju 5.11 somas un drēbes jo tās ir ļoti praktiskas, tur ir nez kā to aprakstīt, "rokas kustības attālumā viss" un man riebjas militārisms un agresija.
bet tas patos droši vien dažiem ir vajadzīgs, lai savaldzinātu? es aizsradzību uzskatu par praktisku lietu, kā art lauku, "nospļaujies un dari". ja man būtu biš labāk ar veselību es noteikti aizietu, jau gandrīz pieteicos, uzlabot tehniskās iemaņas operēt ar ierīcēm un tā. jo svarīgi ir bez domas operēt. un mums psihs kaimiņš.

bet kad sākas fetišs uz mil stuff tad man iestājas "ej dirst mums nav nekā kopīga"

jautājums ir, kāpēc tās praktiskākās un labākās lietas rodas no kara.
12.-Apr-2024 05:41 pm
Man šķiet, ka šis ir iestrēdzis drusku no skolas, ka visi izgudrojumi ir nākuši no militārās jomas. Varbūt agrāk tā tiešām vairāk bija taisnība. Tagad man šķiet, ka kapitālisms arī rada gana daudz inovāciju. Kas gan arī ir sava veida karš, ja filozofiski uz to skatās.
This page was loaded Maijs 1. 2024, 7:00 am GMT.