You wanna have a life but not too real
Par notievēšanas zālēm 
27.-Aug-2023 12:28 pm
Es noskatījos video par vienu notievēšanas preparātu, un biju diezgan mēreni ahūnā par to, kādus riskus cilvēki ir gatavi uzņemties. Es nezuskatu, ka manas attiecības ar ķermeni un ēdienu ir super veselīgas, bet globāli skatoties es laikam tomēr esmu spektra labajā galā. Nav jau tā, ka es nelietotu vielas, bet ja man būtu ļoti svarīgi samazināt svaru, es laikam atgrieztos pie drastiskas diētas un ilgtermiņa risinājumiem, nevis pie "viegli un ātri", kur otrā svaru kausā ir nāves un vēža riski. Un jau atkal - nav man mērķa un vēlēšanās dzīvot simts gadus, bet vismaz tos, ko es nodzīvošu, es labprāt nodzīvotu bez veselības problēmām.

Bet spektra otrā galā, es neesmu drošs, kā es jūtos par to visu bodīpozitīvisma kustību, jo arī tā bieži vien šauj sev kājā. Mani reizēm šausmina cilvēku uztura izvēles, tai pat laikā es nevienam neko nepārmestu, ja vien neparādītos konteksts, kurā es varu paust savu viedokli nenorādot uz kādu personīgi. Munprāt iecietība, pieņemšana un labais piemērs spēj panākt daudz labākus rezultātus, kā sociālais spiediens un kauns.

https://youtu.be/Q0eKXWVpS_Y?si=x3gdJapwjTnmr6ep

Speaking of vielas - pēc visas šīs pārvākšanās varētu beidzot nopirkt kreatīnu.
Comments 
27.-Aug-2023 09:50 pm
Bet speķa otrā galā, es esmu diezgan drošs, ka tas ko vajag darīt ir nevis koncentrēties uz bodypositivity, bet uz kaunināšanas izskauzšanu. tā kustība ir aizgājusi pa pieskari.
es uzskatu ka ir pilnīgi normāli, ja man kāds pasaka "tu esi pārāk resns, tāpēc es neskatīšos kā tu skrien in slow motion, vai ej pa mēli bikini" bez džadžinga. tas ir stating the fact.
vobšem stop fatshaming and stop bodypositivity.
28.-Aug-2023 09:16 am
Neesmu noskatījise vide, bet divi centi:
1) Vai šie riski ir pierādīti klīnisko pētījumos (džeks youtube video parasti nav tas labākais avots, kur iegūt medicīnisku informāciju.
2) Liekais svars arī rada būtiskus veselības riskus. Līdz ar to vienmēr ir jautājums par risku un ieguvumu samēru, t.i., vai medikaments rada lielākus riskus par stāvokli, kuru mēs ar medikamentu cenšamies novērst.
28.-Aug-2023 02:34 pm
Džeks video, šķiet, ir ķirurgs, un viņš stāsta arī par diagnozēm, pie kurām konrētais preperāts varētu palīdzēt. Diezgan nepārsteidzošā veidā viņa viedoklis ir tāds, ka tā nav spīdoša doma sev injecēt preperātu, jo aledžedlī to dara visādas slavenības, lai notievētu.
28.-Aug-2023 04:16 pm
Tas, ka džeks video ir ķirurgs nenozīmē, ka tas, ko viņš par šo preparātu stāsta ir balstīts klīnisku pētījumu datos, bet tas gandrīz ir vienīgais, kam šādos gadījumos ir nozīme.
28.-Aug-2023 04:41 pm
Es domāju, ka visi tie, kas šo preparātu lieto uz savu galvu, arī maz ticams ir iepazinušies ar pētījumiem. Bet mans ieraksts nav par konkrēto preparātu, bet vairāk social comentary, un manas pārdomas par šo tēmu varēja izraisīt jebkurš abstrakts preparāts ar blaknēm. Vienīgais svarīgais aspekts šinī gadījumā ir tas, ka runa bija par apetīti samazinošu preparātu. Nav jau tā, ka es esmu ārkārtīgi labāks par citiem, un daru tikai labas un pareizas lietas. Tajā skaitā es mēdzu lietot alkoholu, par kura kaitīgumu nu nevienam vairs nevajadzētu šaubīties.
28.-Aug-2023 05:01 pm
Protams, ka visdrīzāk lietotāji nav iepazinušies ar pētījumiem, bet no viņiem jau arī nevar daudz prasīt. Cita lieta - kad tu izmanto savu mediķa autoritāti un sāc stāstīt par baisajiem riskiem. Pilnīgi cits atbildības līmenis. Lūk, līdzība ar alko ir vietā - es pat nebrīnītos, ka tas preparāts izrādīsies mazāk kaitīgs par mērenu alko lietošanu. Man arī neliekas, ka apetītes samazināšana ir triviāla lieta. Īpaši vidē, kur mēs nonstopā tiekam bombardēti ar dažādām smaržām, attēliem utt.
Varbūt esi jau dzirdējis / klausījies šo diskusiju
https://www.nytimes.com/2023/02/28/opinion/ezra-klein-podcast-stephen-guyenet.html
28.-Aug-2023 02:40 pm
Cita starpā džeks paķēra arī plašāku kontekstu, ka dzīšanās pēc sešpakas uz kāzām var nebūt vēža risku vērts, ka visādi haipi mēdz radīt preperātu deficītu, kas tos padara grūtāk pieejamus cilvēkiem, kuriem tie patiešām ir vajadzīgi, un ka visa sistēma strādā mazliet īpatnēji, kur vienas korporācijas rada arvien vairāk crave izraisošus produktus, kamēr citas produktus, kas palīdz cīnīties ar crave sekām, un bez regulām tas viss ir diezgan liels vicious cycle.
28.-Aug-2023 05:33 pm
Sešpaka ir peiejama tikai līdz noteiktam vecumam, vienkārši par brīvu. Vēlāk tā ir akmens stumšana kalnā. Pēc neatceros kāda vecuma, gan jau katram tas ir savādāk, tas ir neveselīgi un bezjēdzīgi/neuzturami ilglaicīgi, tb tiklīdz pārstāj intensīvi maukt, tā ir klāt vecuma mīkstumiņa kārtiņa.
Kāds grib būt kāzās ar atpogātu baltu kreklu un rādīt sešpaku? Tur tad ir jāiet pie psihiatra, nevis uz gym.
This page was loaded Jul 4. 2024, 11:46 am GMT.