You wanna have a life but not too real
Par notievēšanas zālēm 
27.-Aug-2023 12:28 pm
Es noskatījos video par vienu notievēšanas preparātu, un biju diezgan mēreni ahūnā par to, kādus riskus cilvēki ir gatavi uzņemties. Es nezuskatu, ka manas attiecības ar ķermeni un ēdienu ir super veselīgas, bet globāli skatoties es laikam tomēr esmu spektra labajā galā. Nav jau tā, ka es nelietotu vielas, bet ja man būtu ļoti svarīgi samazināt svaru, es laikam atgrieztos pie drastiskas diētas un ilgtermiņa risinājumiem, nevis pie "viegli un ātri", kur otrā svaru kausā ir nāves un vēža riski. Un jau atkal - nav man mērķa un vēlēšanās dzīvot simts gadus, bet vismaz tos, ko es nodzīvošu, es labprāt nodzīvotu bez veselības problēmām.

Bet spektra otrā galā, es neesmu drošs, kā es jūtos par to visu bodīpozitīvisma kustību, jo arī tā bieži vien šauj sev kājā. Mani reizēm šausmina cilvēku uztura izvēles, tai pat laikā es nevienam neko nepārmestu, ja vien neparādītos konteksts, kurā es varu paust savu viedokli nenorādot uz kādu personīgi. Munprāt iecietība, pieņemšana un labais piemērs spēj panākt daudz labākus rezultātus, kā sociālais spiediens un kauns.

https://youtu.be/Q0eKXWVpS_Y?si=x3gdJapwjTnmr6ep

Speaking of vielas - pēc visas šīs pārvākšanās varētu beidzot nopirkt kreatīnu.
Comments 
28.-Aug-2023 02:40 pm
Cita starpā džeks paķēra arī plašāku kontekstu, ka dzīšanās pēc sešpakas uz kāzām var nebūt vēža risku vērts, ka visādi haipi mēdz radīt preperātu deficītu, kas tos padara grūtāk pieejamus cilvēkiem, kuriem tie patiešām ir vajadzīgi, un ka visa sistēma strādā mazliet īpatnēji, kur vienas korporācijas rada arvien vairāk crave izraisošus produktus, kamēr citas produktus, kas palīdz cīnīties ar crave sekām, un bez regulām tas viss ir diezgan liels vicious cycle.
28.-Aug-2023 05:33 pm
Sešpaka ir peiejama tikai līdz noteiktam vecumam, vienkārši par brīvu. Vēlāk tā ir akmens stumšana kalnā. Pēc neatceros kāda vecuma, gan jau katram tas ir savādāk, tas ir neveselīgi un bezjēdzīgi/neuzturami ilglaicīgi, tb tiklīdz pārstāj intensīvi maukt, tā ir klāt vecuma mīkstumiņa kārtiņa.
Kāds grib būt kāzās ar atpogātu baltu kreklu un rādīt sešpaku? Tur tad ir jāiet pie psihiatra, nevis uz gym.
This page was loaded Jul 7. 2024, 2:16 am GMT.