You wanna have a life but not too real
 
2.-Mar-2023 02:38 pm
Mēs visi to jau nojautām, bet drusku negribējām ticēt, vai pieņemt to kā faktu pierādījumu trūkuma dēļ, bet skatoties uz nopludinātajām Fox News iekšējām sarakstēm, mēs tomēr varam atmest domu, ka visādu populistisku adžendu bīdītāji paši tic tam bulšitam, ko viņi bīda tiem, kas viņos ir gatavi klausīties.

Bet tādā gadījumā es nevari aptīt ap prātu kādu citu domu. Ja reiz viņi ir tādi ciniski racionāli aprēķinātāji, kā viņi racionalizē to, ka viņi tai skaitā arī sev būvē sliktāku un nedrošāku pasauli? Too big to fail?
Comments 
2.-Mar-2023 03:35 pm
bļe bet zini kādu piķi viņi katrs pelna
2.-Mar-2023 03:48 pm
Jā, bet ja tu palīdzi izplatīt tādas idejas, kā "national divorce", vai pat to, ka pilsoņu karš ir neizbēgams, tev kainda vajadzētu būt arī pārliecībai, ka šis bulšits nepāraugs praktiskās darbībās, citādi tev ir risks papist ne tikai visu virtuālo piķi, bet varbūt arī kādu īpašumu. Un ja kādam no viņiem tās varētu šķist fantastiski nesasniedzamas lietas, viņi var paskatīties uz Krieviju, un kur tā ir nonākusi ar smadzeņu skalošanu. Vieni veido līķu kaudzes, kamēr citu miljardi ir sarukuši, un daži globālās pasaules labumi papisti.
2.-Mar-2023 04:17 pm
domāju, ka maz kas tā aizmiglo skatu kā private jet un penthauss Manhatenā
2.-Mar-2023 04:19 pm
I should try some day.
2.-Mar-2023 07:45 pm
Ir atklal 2008 un kāds ir uzmetis pasauli un es par to neko nepamanīju?
3.-Mar-2023 04:53 pm
Pasaule visu laiku tiek uzmesta. Par dažiem uzmetieniem gan notiek tiesvedības, un tur nāk ārā interesantas lietas.
3.-Mar-2023 10:55 am
Neaizdomājas, jā, ka viņu sistēma izskatās salda pie nosacījuma, ka ir esošie apstākļi; savukārt, kad iestāsies viņu kārtība, apstākļi jau būs pavisam citi un pavisam citādāk parādīsies (vai neparādīsies) iespējamais un pieejamais (vai nepieejamais) saldums. Jā, kā Putins ar karu - karš forši izskatās uz papīra, esošajā razkladā, bet, kad iestājas darbība, tad razklads ir pavisam, pavisam cits, stihiski mainīgs un pārmaiņas vairs ļoti ne tikai tavā varā.
Lai gan no otras puses, varbūt tieši tāda pasaule ir tā, kādā viņi vēlas dzīvot
3.-Mar-2023 04:56 pm
Hasanam šonedēļ Daily šovā bija joks, ka wealth tax ir vajadzīgs primāri ne tāpēc, lai būtu nauda infrastruktūrai, bet lai bagātie nesāktu darīt sūdu aiz garlaicības.
This page was loaded Apr 19. 2024, 11:08 pm GMT.