You wanna have a life but not too real
Copy of a copy 
19.-Jan-2020 03:58 pm
Mēģinājumi atrast sev mēbeles spēj aizvest līdz dvēseles tumšākajiem stūriem. Meklējot vispareizāko plauktu, rodas sajūta, ka šie meklējumi nav dzīves nepieciešamība, bet visa dzīves jēga. Fakts, ka tagad mums ir IKEA, nepadara to labāku, jo brovzējot tos katalogus, acu priekšā mirgo kadri no Fight Club ar savu "a copy of a copy of copy", un mana pārspīlētā aizraušanās ar boksu tad šķiet īpaši ironiska. Un lai cik lētā un pielāgojamā dizaina demokratizācija nebūt laba lieta, prātā zīmējas distopijas, kur pasaulē ir tikai viens mēbeļu veikals. Jā, un mazliet besī, ka es nevaru nopirkt lietas, un vienkārši piebraukt pie noliktavas vārtiem, neejot tanī veikalā iekšā. Vienīgā reize kad es biju tanī veikalā iekšā, bija tad, kad es asistēju akadēmiskā darba tapšanā, un mēs bildējām cilvēkus un viņu attiecības ar sapni par labāku dzīvi, ko atnesīs masveida produkcija.
Comments 
19.-Jan-2020 04:42 pm
Ja tu majas lapa noraksti kodus, var iet pa taisno uz noliktavu. Mes ta daram.
Puskina iela 5 u.c. ir lietoto mebelu angari, diezgan sharmoon un leti (un ne parak generic)..
19.-Jan-2020 04:57 pm
Ok, paldies par noliktavas tipu.

Bet generic mani pat ne vienmēr biedē. Man ir pieseivoti vairāki mēbeļu angāri ar skaistām un īstām lietām. Bet ir kaut kas drusku šarmants arī idejā, ka tu aizpildi kaut kādu telpu ar standartizētām ģeometriskām figūrām, un aizpildi tās ar tik pat standartizētām durtiņām, atvilktnēm vai kastēm, un tu kaut ko vari pēc tam pamainīt, nemainot visu mēbeli. Man vienkārši gribētos, lai tas generic nepasniegtu sevi kā mākslas galeriju, kurai ir jāiziet cauri. Ir kaut kāds 30 minūšu logs, kurā es esmu gatavs atdot visu savu naudu, tikai lai man nebūtu jātērē kāda praktiskai lietai laiks. Pēc stundas es jau esmu gatavs visu salikt kartona kastēs.
20.-Jan-2020 09:45 am
tas tāds normāls laifhaks, mest līkumu ikejas showroomam un iet pa taisno uz marketplace/noliktavu. ja vien nav īpašas vajadzības apskatīt dzīvē kaut ko no tā, kas ir tikai showroomā apskatāms.
20.-Jan-2020 09:46 am
noraksti kodus vai uztaisi sarakstu ikejas webā
This page was loaded Apr 19. 2024, 3:07 am GMT.