You wanna have a life but not too real
 
2.-Nov-2019 03:18 pm
Mēģināju sev laukos uztaisīt kapučino pēc ierastās metodes, un man radās daži jautājumi. Ja ieskābst piens, no tā var uztaisīt biezpienu. Ja ieskābst sojas piens, no tā teorētiksi vajadzētu spēt uztaisīt tofu. Ja ieskābst mandeļu piens, ko no tā var uztaisīt?

Cita starpā es jau biju safanojies par domu, ka beidzot varēšu mājās turēt pienu, jo es nespēju trīs dienās izdzert litru piena, lai tas pēc tam nebūtu jālej ārā, bet te tev nu bija.
Comments 
2.-Nov-2019 04:31 pm
Jums nedod to augu pienu, kas nav ledusskapja plauktā, bet vienkārši plauktā? Tie man stāv nedēļām, garšā nejūtos zaudējusi.
2.-Nov-2019 04:34 pm
Garšā viņam tipa prolēmu nebija, bet viņš kafijā sagāja sūkalās. Bet var gadīties, ka es kaut ko vēl nemāku vai nesaprotu.
2.-Nov-2019 05:07 pm
Hmm. Man te dod tikai Alpro brenda un ir viens, kas ar reklāmu, ka tagad īpaši la kafijā. Ar tiem gan sojas, gan auzu, gan riekstu nav bijis problēmu. Arī bez kafijas reklāmstūra. Bet man laikam arī citi brendi bijuši norm. Moš tas konkrētais jau bija nelabā stāvoklī? Es jau nekam citam īsti to augu dzērienu nelietoju.
3.-Nov-2019 02:36 pm
Varūt jāpaskatās uz kādiem specifiskiem kafijas pieniem.
2.-Nov-2019 05:16 pm
ieskābst? kādos apstākļos? es augu pienus lietoju nu jau kādus pāris gadus, un ar ieskābušiem neesmu saskārusies, lai gan ledusskapī atvērti mēdz arī mēnešiem ilgi stāvēt.
3.-Nov-2019 02:36 pm
Stāvēja ledusskapī. Garšā gan neko aizdomīgu nevarēja just. Var jau būt, ka neriktīgs ūdens, kafija vai kanna. Ofisā tipa viss bija kārtībā ar šo pašu brendu.
This page was loaded Dec 22. 2024, 1:39 pm GMT.