You wanna have a life but not too real
 
2.-Nov-2019 03:18 pm
Mēģināju sev laukos uztaisīt kapučino pēc ierastās metodes, un man radās daži jautājumi. Ja ieskābst piens, no tā var uztaisīt biezpienu. Ja ieskābst sojas piens, no tā teorētiksi vajadzētu spēt uztaisīt tofu. Ja ieskābst mandeļu piens, ko no tā var uztaisīt?

Cita starpā es jau biju safanojies par domu, ka beidzot varēšu mājās turēt pienu, jo es nespēju trīs dienās izdzert litru piena, lai tas pēc tam nebūtu jālej ārā, bet te tev nu bija.
Comments 
2.-Nov-2019 05:16 pm
ieskābst? kādos apstākļos? es augu pienus lietoju nu jau kādus pāris gadus, un ar ieskābušiem neesmu saskārusies, lai gan ledusskapī atvērti mēdz arī mēnešiem ilgi stāvēt.
3.-Nov-2019 02:36 pm
Stāvēja ledusskapī. Garšā gan neko aizdomīgu nevarēja just. Var jau būt, ka neriktīgs ūdens, kafija vai kanna. Ofisā tipa viss bija kārtībā ar šo pašu brendu.
This page was loaded Maijs 21. 2024, 9:01 pm GMT.