You wanna have a life but not too real
Par darbaļaužu svētkiem 
2.-Maijs-2017 09:19 am
Kamēr mēs mierīgi futbolu, tikmēr citur darbaļauži sadūrās ar policiju. Es saprotu Indonēziju, primāri tāpēc, ka neko daudz par Indonēziju nezinu, izņemot to, ka lielākā daļa kedu nāk no turienes. Es pieņemu arī, ka Grieķija īsā laikā nav kļuvusi par paradīzi zemes virsū. Bet ar policiju sadūrās arī darbaļauži Fancijā un Vācijā. Tomēr tas rēgs klīst?

https://www.nytimes.com/2017/05/01/world/europe/may-day-protests.html
Comments 
2.-Maijs-2017 10:14 am
No taukiem besās
2.-Maijs-2017 10:22 am
Tad tāpēc tie degošie policiski Parīzē, jo tauki?
2.-Maijs-2017 11:08 am
Tie protestētāji iedomājas ka dzīve viņiem ir slikta un tad taisa huiņu.
2.-Maijs-2017 11:36 am
Aha, ko viņi zina par sliktu dzīvi [pievirzās tuvāk sērdieņa avotam un ar sāpēm uzlūko pēdējo pelavmaizes kancīti].

Lai gan vispār trūkums ir relatīvs; svarīgi ir tas, kā dzīvo apkārtējie, nevis tas, kā dzīvo bērni Āfrikā. Lai gan vidusmēra Vācijas sērdieņa dzīves līmenis droši vien ir augstāks par vidusmēra Čeļabinskas sērdieņa dzīvi, arī viņš piedzīvo daudzas no tām bēdām, kas nomāc ļaudis Čeļabinskā. Arī viņam sirds notrīs bēdās, kad viņš savu dzīvi salīdzina ar gudrajiem, skaistajiem un veiksmīgajiem, arī viņam doma par nākotni bez darba un ienākumiem uzdzen izmisumu, un arī viņam uznāk vēlme visu ņemt un sadalīt.
2.-Maijs-2017 11:48 am
Protams trūkums ir salīdzinošs. Bet šitā uzvesties var ja tava dzīvība ir apdraudēta, nevis tāpēc ka nevari atļauties bmw. Tie franču nemiernieki jau sen sevi ir diskreditējuši manās acīs un man ir nulle empātijas pret viņiem. Ir citas metodes kā ietekmēt procesus, un ja ne tavā dzīves laikā, tad kāda cita, nākotnē. Un tas ir labi zināms fakts, ka fr antifa maydaynieki ir vidusslāņa bezģeļņiki kuriem toč nav pelavu maizīte jāēd un jāpiedzer purva ŗāva, brīžos kad tos nesit ar steku ļaunais esošās iekārtas ments.
2.-Maijs-2017 12:03 pm
Ja dzīvība ir apdraudēta, tad parasti neiet demonstrācijās. Negribas lieki pievērst apdraudētāju uzmanību, un dzīvības saglabāšana šķiet svarīgāka par viedokļa paušanu.

Demonstrācijas, protesti un revolūcijas sākas nevis tad, kad dzīvība karājas mata galā, bet tad, kad vispār kaut kā var dzīvot, bet gribas kaut ko vairāk.

Un frančiem protestētāja gars ir gana dziļi iesēdies. Tur pat nav jābūt bezģeļņikam: dzīvojoties Francijā, šad tad sanāca dzert pastis kopā ar visādiem ģeļņikiem, kas darīja sabiedrībai derīgas lietas -- mājas būvēja, elektrības vadus vilka, taisīja ēst -- un tai pat laikā ļoti cītīgi aizstāvēja kaut kādus noteiktus uzskatus. Vispār dzertiņš neskaitījās izdevies, ja kāds francūzis dzērumā nesāka aicināt uz revolūciju.
2.-Maijs-2017 04:57 pm
Kā reiz par francīžiem es mazāk brīnījos. Aber vācieši!
2.-Maijs-2017 11:50 am
Kā reiz Vācija mani tomēr pārsteidza tādā ziņā, ka, piemēram, ir jocīgi, ka Rīgā taču neviens demontrācijās neiet, tik saņem savu bezmaksas Ušakova zupu, un izbrauc ar riteni. Vai varbūt es esmu palaidis kaut ko garām, jo vietējām ziņām pārāk nesekoju?
This page was loaded Maijs 7. 2024, 10:53 am GMT.