You wanna have a life but not too real
Hygge 
28.-Feb-2017 01:25 pm
Laiks iemācīties jaunu vārdu: Hygge. Ielīst gultā, ietīties džemperī un dzert kakao ar šokolādes cepumiem. Cilvēces mūžīgais meklējums pēc laimes formulas, metoties no viena trenda uz otru. Manu uzmanību gan piesaistīja apgalvojums, ka šī esot laimes formula intravertiem. Es pats un arī citi biežāk mani uzskata par intravertu, bet kaut kādā dīvainā kārtā "hygge" manī raisa zināmu skepsi. Es saprotu aizraušanos katru savas īsās dzīves brīdi nodzīvot ar baudu, un man nav nekādu pretenziju pret kūkām un kafiju moderētā daudzumā, bet mani kaut kā visu laiku velk ārā. Pat sēdēt internetā un dzīvot savā galvā man patīk publiskās vietās. Un tad ir vēl tāda socializēšanās forma kā sports, ko mēdz biežāk piedēvēts skaļiem, uzmācīgiem, maratonus skrienošiem ekstravertiem. Vienvārdsakot, kaut kā šķiet, ka šī dalīšana intravertos un ekstravertos ir stipri vien pārvērtēta.
Comments 
28.-Feb-2017 09:52 am
man sāk gribēties ārā tikai tad, kad esmu dabūjusi savu mājās sēdēšanas devu. un ja es nepasēžu mājās, man sākas panika. vienu rudeni šitā pamēģināju diebt apkārt katru nedēļas nogali, sāku justies ļoti slikti :( bet šokolādes cepumi ir pē, ēdiet viņus paši. tā ka visdrīzāk vienkārši katram sava formula.
28.-Feb-2017 11:21 am
Tiksi pie tādas mājas kā tajās hygge bildītēs, gan jau pāries vēlēšanās vilkties ārā. :D
28.-Feb-2017 12:25 pm
Nezinu, varbūt. Konkrētajā viģikā nekā tāda ahūna gan nebija.
1.-Mar-2017 09:34 am
Es to video nebiju noskatījies, tagad noskatījos. Nu jebkurā gadījumā - ja tev ir tāda forša mītne ar smuku dizainu, labu aprīkojumu un tā tālāk, bet ārā aiz loga ir sniega vētra (kā jau ziemeļeiropā), tad skaidrs, ka labāk tusēt pa iekšu. Īpaši, ja nav normāla gāžamā, tikai kaut kāds pilsētas velosipēds. :D Lai gan tiem, kam ir tās smukās mājas, gan jau ar to nav problēmu.
28.-Feb-2017 04:34 pm
es esot tur mega intraverts, ja. bet man bieži vien patīk aiziet un pabūt cilvēkos. reizēm es vēlos ar viņiem runāt, reizēm nobāzējos ar kladi / kindli un daru savu lietu. lai gan, man patīk arī mājās, jo nu, mājās taču ir mājas. vienmēr jūtos drusku wtf, ja mani kāds nosauc par outgoing. bet tai pat laikā, nu daru lietas, kuras pienākas ekstravertiem, un ne mazākā konflikta iekšā. because I'm too cool for your labels. also, why do we need to label everything?
This page was loaded Mar 29. 2024, 1:16 pm GMT.