You wanna have a life but not too real
Day #44: par ātrām uzkodām 
12.-Maijs-2015 11:10 pm


Es, šķiet, esmu atrisinājis gadsimta problēmu ar baltajiem miltiem uzturā. Lai kā man garšotu lavašs, nu, ne tas plānais izsmiekls, bet normālā maize, viņš, nelietis, pelē. Ok, varbūt ledusskapī nepelētu. Jebkurā gadījumā, tortiļas būs mūsu viss. Paņem vienu, uzmet uz pannas, saliec virsūt ko vajag, un krāsnī iekšā. Gatavs pēc dažām minūtēm. Mazā tortiļa ļauj viegli dozēt daudzumu.

Šodienas ēdienkartē: tortiļa, Rundāles baklažānu-olīvu brušeta (jā, arī Rundālē ir itāļu filologi), cukini, garšvielas un siers pa viru. Viss. Gandrīz gribēju teikt, cik vegāniski, bet tad atcerējos par sieru.

Vēl Prizmā ir tāds leišu gaļas iepakojums uz 120 gramiem tādiem vārguļiem kā es. Desa, šķiņķis, bekons. Ok, tomātus es nopirku getliņu, bet nu šiem leišiem es nespēju atteikt.

Ja kādam ir jautājums, a ko tur dara ritenis - tā ir nodeva internāta velorastu glamūram. Ja man nozags riteni, man būs bilde ar riteni tumšā, pelēkā, mitrā un aukstā pagrabā.
Comments 
13.-Maijs-2015 12:02 am
Ak vai, tiešām brušeta ? (manā itāļu filologa sirsniņā iedurts duncīts) :((
13.-Maijs-2015 09:32 am
a kā vajag, lai nedurtos duncīši? (es pārāk maz ar šo vārdu esmu sadūrusies (haha baigais joks sanāca), pat neesmu īsti piefiksējusi rakstību )
13.-Maijs-2015 02:40 pm
Itāļi saka brusketa nevis brušeta.
13.-Maijs-2015 02:59 pm
Varētu stādīt veselu sarakstu ar latviskajām deviācijām.
13.-Maijs-2015 08:39 pm
Man jau sen galvā dzīvo tāds saraksts :)
This page was loaded Nov 21. 2024, 9:13 pm GMT.