You wanna have a life but not too real
Just5 viedtālrunis 
28.-Nov-2013 11:45 am
Tā, mīlīši, man ir viena priecīga vēsts, otra bēdīga. Priecīgā - Latvijas Nokija ir gatava. Bēdīgā - NATO, eiro, un tagad vēl arī savs viedtālrunis, būs jādomā jauni mērķi. Nezinu, pirmais dzemdējušais vīrietis? Varbūt pārāk progresīvi, kā arī miljons vairs nešķiet tik pievilcīga summa. Pirmais melnais prezidents? A čo, pasaule zin precedentus, pagaidām vēl tas ir modīgi. Ja tomēr gribam no Skandināviem, Nokija un siviete prezidente, kā nekā, tad nekā spirdzīga nenāk prātā. Moš tomēr tā nafta jāmeklē? Latvijas Statoil? A čo, es labprāt sasniegtu tādu IKP, lai uz Norvēģiju varētu aizbraukt bez iespringuma, un kāda nebūt Grieķija vai Antālija vispār būtu kā uz Latgali aizbraukt.
Comments 
28.-Nov-2013 01:05 pm
Pie tam, tas lielpogu telefons (šāds te: http://zhelezyaka.com/images/2010/12/17/Just5-CP10-Bestinspace.jpg) ir baigais mēls. Pilnīgi jābrīnās, kā tādu samērā primitīvu lietu var tikt tizli uztaisīt.

Pirmkārt, viņam ir galīgi tizla un neērta izvēlne un opcijas. Varēja tomēr paspaidīt kādu no vecajām Nokijām, kuras tomēr bija ļoti elmentāras un saprotamas.

Otrkārt, viņš it kā ir paredzēts vecākiem cilvēkiem un tā, bet taustiņu bloķēšanas bīdāmais slēdzis ir tik mazs un stīvs, ka arī man, lai to atbloķētu, nākas pamatīgi nočakarēties un darboties ar nagiem.

Treškārt, lai gan ausīm un brīvrokai ir standarta 3,5mm četrkontaktu džeks, Just5 austiņas pie cita telefona pieslēgt nevar, jo skan tikai vienā pusē, otrādi gan jau tas pats. Laikam kaut kādi kontakti tur ir samainīti vietām.


Par to jauno trubu runājot - mēs arī varam no ķīnas uzsūtīt kasti ar nebrendotiem telefoniem (http://bit.ly/1891GsR), uz kuriem salīmēt vidū cibas logo un būs KlabPhone. Mani gan interesē, kā viņi nodrošinās garantiju un remontu. Lai gan laikam pie šādas cenas vienkāršāk ir iedot vietā nākamo mēslu un cerēt, ka kaut kā līdz garantijas beigām novilks vai lietotājs pats to iznīcinās tā, ka garantiju var atteikt.
28.-Nov-2013 01:16 pm
Nu, laiks rādīs. Nav jau tā, ka aifōnus laumiņas burvju mežā audzē gadžetkrūmos. Tā pati ķīna vien ir, plus savs logo.
28.-Nov-2013 01:24 pm
Jā, bet gan Apple, gan Samsūdam, gan htc, gan visiem pārējiem normālajiem ražotājiem tomēr ir kaut kādi savi cilvēki, kas projektē konkrētos aparātus, strādā pie programmatūras utt. Nav tā, ka viņi ieiet AliExpress, tur sameklē kaut kādu puslīdz ok aparātu un tos apdrukā. Tāpat arī tiem visiem iekšā ir savs softs, kurā tiek labotas kļūdas utt...

Tāpat arī tas servisa jautājums.
28.-Nov-2013 01:26 pm
Tāpēc jau es saku, ka laiks rādīs.
28.-Nov-2013 01:56 pm
TĀ NAV?!?!

Bet Moto X, lūk, ir izaudzēts Āmurikas gadžetkrūmos.
28.-Nov-2013 02:05 pm
Da lābi, masveida produkts un Āmurikā?
28.-Nov-2013 02:45 pm
Viņi aplam lepojas ar to, ka Āmurikā.
28.-Nov-2013 02:47 pm
Nu, lepojas. Amurikāņi arī lepojas, ka ir visdemokrātiskākā valsts pasaulē, i čo?
28.-Nov-2013 02:48 pm
Ā, tad tu tici sazvērestību teorijām, ka vispār liek kopā Ķīnā, bet veselu rūpnīcu, kur ķipa liek kopā Moto X, vispār tur tikai acu aizmālēšanai? Vai kā?
28.-Nov-2013 02:52 pm
Dies pasarg, vārds "ticu" diskusijā par gadžetiem. Neko daudz nezinu par "Moto X", tik vien spriežu pēc vispārējās loģikas, ka Amurikā sen vairs tādas pinķerīgas lietas neražo, jo dārgi.
28.-Nov-2013 02:58 pm
Tas jau sen vairs nav gluži precīzi. Kaut vai tāpēc, ka roku darbs piņķerīgu lietu salikšanā ir arvien mazāks. Mazpamazām mēs nonākam tik tālu, ka svarīgāk ir nevis tas, cik daudz mazo ķīniešu bērnu-lodētāju tu vari sabāzt kopmītnēs, lai vergo, bet gan tas, cik vidējā zvana inženieŗu tu vari salikt rūpnīcās, lai sēž un robotus regulē. Un te nu nebūt tā uzreiz nevar teikt, ka Ķīnai joprojām ir milzu priekšrocība.
28.-Nov-2013 03:05 pm
Nu, ņemot vērā visu procesoru izmēru un spējas, nekad nav bijusi ilūzija, ka ķīnas bērneļiem kāds uztic lodlampu. Drīzāk pēc formulāra PZ345 pieliekam šito huiņu, pie šitās huņas, un piespraužam pie fancy aparāta, kas pārbauda kontaktus.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:36 am GMT.