You wanna have a life but not too real
Replying To 
28.-Nov-2013 01:05 pm
Pie tam, tas lielpogu telefons (šāds te: http://zhelezyaka.com/images/2010/12/17/Just5-CP10-Bestinspace.jpg) ir baigais mēls. Pilnīgi jābrīnās, kā tādu samērā primitīvu lietu var tikt tizli uztaisīt.

Pirmkārt, viņam ir galīgi tizla un neērta izvēlne un opcijas. Varēja tomēr paspaidīt kādu no vecajām Nokijām, kuras tomēr bija ļoti elmentāras un saprotamas.

Otrkārt, viņš it kā ir paredzēts vecākiem cilvēkiem un tā, bet taustiņu bloķēšanas bīdāmais slēdzis ir tik mazs un stīvs, ka arī man, lai to atbloķētu, nākas pamatīgi nočakarēties un darboties ar nagiem.

Treškārt, lai gan ausīm un brīvrokai ir standarta 3,5mm četrkontaktu džeks, Just5 austiņas pie cita telefona pieslēgt nevar, jo skan tikai vienā pusē, otrādi gan jau tas pats. Laikam kaut kādi kontakti tur ir samainīti vietām.


Par to jauno trubu runājot - mēs arī varam no ķīnas uzsūtīt kasti ar nebrendotiem telefoniem (http://bit.ly/1891GsR), uz kuriem salīmēt vidū cibas logo un būs KlabPhone. Mani gan interesē, kā viņi nodrošinās garantiju un remontu. Lai gan laikam pie šādas cenas vienkāršāk ir iedot vietā nākamo mēslu un cerēt, ka kaut kā līdz garantijas beigām novilks vai lietotājs pats to iznīcinās tā, ka garantiju var atteikt.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:29 am GMT.