You wanna have a life but not too real
Šovinists un egoists 
26.-Sep-2012 03:40 pm
Nu, tad par tiem bērniem un dzimumiem.

Futeni esat spēlējuši? Tāda sportiska komandas spēle puikām, kamēr meitenes mācās dejas soļus, griež rinķi, vai plivina bantes. Nu lūk, un lai spēlētu šo brīnišķīgo maskulīno spartiešu spēli ar atkailinātiem torsiem ir jāsadalās divās komandās. Un tad vienmēr ir kāds Pēteris, kuru neviens negrib ņemt komandā. Bet nu tā, ka iz sērijas - tad jau labāk mēs deviņi pret jums divpadsmit, bet tikai ne Pēteris. To, ko skuķi neprot spēlēt futeni, to jau katrs tā pat zina. Ok, caur ērkšķiem un zilumiem, ir redzēti arī izņēmumi, un nekas džekiem neatliek, kā atzīt - jā, Anniņ, tu tomēr esi foršs džeks. Ne tā kā tas skuķis, Pēteris. Lūk, tā mēs augām. Protams, raustījām skuķus aiz bizēm, dauzījām šullē stiklus, vēlāk viens otram sitām pa muti dēļ tiem pašiem skuķiem, vienvārdsakot, augām par kārtīgiem mužikiem. Pēc visiem uzstādījumiem, man jau sen vajadzētu apprecēt blondu zaķi, kas nelīstu ārā no virtuves, kamēr es skatos hoķi, ik pa laikam uzšaujot pa pakausi kādam no trijiem bērniem, kas par skaļu ir iekviecies.

A, tagad? Manam Jānītim jāzin, ka viņš var spēlēties ar lellēm, bet tikai, ja tā nav komerciāla šļuha Bārbija. Bet mana Baibiņa gan nekādā gadījumā nedrīkstētu iet spēlēt ar puišiem futeni. Futeni jā, bet tikai ar meitenēm. Un vispār lai Baibiņa visu dara tikai ar meitenēm. Jei bogu, sačipojiet tās savas atvases, sakariet dzeltenus bļembekus ausīs, un sastādiet sarakstu, kas tad jūsu atvasei ir, vai nav pareizi, līdzīgi kā veģetārieši stāda sarakstus priekš viesmīļiem, kas joprojām nav tikuši galā, ko tad šis veģetārietis īsti ēd vai neēd, un vegānus vispār drošības pēc palūdz doties ēst uz mājām. Vopšem, ahujeļi vi vsje!

Rezumējot, nav ko tos bērnus par stulbeņiem turēt. Dzīve izmācīs. Cik daudz no tās dzīves katrs būs gatavs mācīties, tas jau ir katra indivīda īpatnība. Un ne grāmatiņas par varavīksnēm, ne korāna mācība skolā neko diži tur neietekmēs. Un, ja mēs par sapistajiem prātiem, tad kaut kā novērojumi liecina, ka vecākiem parasti ir galvenā loma šinī procesā, un senilas učenes vēl senilākās sistēmās tāda maznozīmīga huiņa vien ir.
Comments 
26.-Sep-2012 03:55 pm
Ja šis būtu feisbukā, es nošērotu :)
Bet visādi citādi - man pa lielam ir paralēli līdz brīdim, kad viena reliģiska pārliecība, tfu, 54 nevalstiskās organizācijas, sāk mācīt visus pārējos, kā ir jādzīvo.
26.-Sep-2012 04:10 pm
Man atkal tas liekas hohmīgi. Kaut kur te lielo pilsētu mēri sacepās par Sprūdžiņu, uz ko viņiem tika galanti norādīts - jums nav tiesību pieprasīt demisiju, ejiet nah! Kuru piš 54 sektantu organizācijas?
26.-Sep-2012 03:56 pm
Lūk, es, piemēram, arī esmu daļa no tās dzīves, kas māca. vai arī kādu dzīvi tieši tu domāji?
26.-Sep-2012 03:57 pm
labi, tas bija retorisks izklupiens, tā kā Tavā tekstā ir gana daudz slidenu punktu, kuriem brauc pāri, veidojot savu apgalvojumu, bet tikpat labi varētu arī nebraukt pāri, bet uztaisīt nedaudz domas eksperimentu paša domas eksperimenta dēļ un tad nemaz tik viennozīmīgi tas varētu arī neaiziet.
26.-Sep-2012 04:02 pm
Parādnieks, tad jau atļaušos atzīmēt, arīdzan.
26.-Sep-2012 04:22 pm
nu, ja, un arī Tu un Unpy un visi citi arī. vienīgais parādnieku būtu neiespējami pielauzt izvilkt savu utilitārisma kalkulatoriņu un sarēķināt, kurām versijām ir kādas eventuālās sekas.
26.-Sep-2012 04:32 pm
Nu, mums ar Unpy šie publiskie cepieni drīzāk sagādā izklaidi, līdzīgu tai, ko atrod pensionāri skatoties Prosto Marija, nevis sirdsēstus par to, ka kāds sugas brālis aicina kapāt šņabi, nemaz nenovērtējot manu lielisko gaumi uz vīniem, vai sievišķis, kas atņem mums lāpāmo zeķi ar tekstu - jūs, vīrieši, taču neko nejēdzat no zeķu lāpīšanas.
26.-Sep-2012 04:41 pm
lūk, par to arī žēl, ka izklaidi nevar atrast tādu, kas neaizskartu vai nepazemotu citus.

bet whatevs, peace out
26.-Sep-2012 04:43 pm
pastāsti, kas tieši b_d rakstītajā tevi aizskāra un pazemoja
26.-Sep-2012 04:44 pm
oi, kamōn, rest in peace
26.-Sep-2012 04:44 pm
es nopietni
26.-Sep-2012 04:50 pm
līdz sāpēm, protams, tekstā neaizskāra nekas.
Tikai atsevišķi aspekti, kur man šķiet, ka b_d varētu būt bijis uzmanīgāks, ja nu reiz cilā šo - sorry, bet citiem svarīgo - tēmu.
26.-Sep-2012 04:26 pm
Veci, wot pasaki - nafig Tev jāpievērš uzmanība kaut kādiem plānprātiņiem? Tu esi sabiedriskais darbinieks, mācītājs, deputāts vai kas cits, ka Tevi uztrauc tas, ka Tavs bērns būs ar atšķirīgiem uzskatiem, ne tā kā visi?
Mūsu ģimenē ar dēlu runā kā ar lielu cilvēku, analoģiski viņš ir daudz saprātīgāks un interesantāks sarunu biedrs kā kaimiņmājas muļļa no "pareizās ģimenes.
Sabiedriskās organizācijas lai iet galīgi dirst - kas prot, tas dara, kas neprot, tas māca.
26.-Sep-2012 04:35 pm
Nu, es te biš augstāk minēju - razvļikajus! :)
26.-Sep-2012 04:27 pm
Es tev ljoti piekriitu
26.-Sep-2012 05:44 pm
eee... kas tas par tādu joku, ka puikas bērnībā futeni spēlē?... man kas tāds bij' vienu reizi un arī piespiedu kārtā, bet riņķis griezts un lentas virpinātas vai ik dienu ;o) un bērnībā savas māsasmeitas lellēm krutākās kleitas notamborēju es, jo viņa - dura tāda - nekādi nesaprata, ko ar to tamboradatu ir jādara, lai kaut kas sanāktu. ta ij vēl tagad pēc vairāk kā divdesmit gadiem no tā neko nejēdz...
26.-Sep-2012 05:49 pm
Nu, to, ka tu esi šovinists cūka, to jau jebkura sievietes zin. :)

Girl poweeeeer!
26.-Sep-2012 05:56 pm
aga un tieši tāpēc man sievieši savus vīrišķus priekš papišanas labprātīgi piedāvā :D
This page was loaded Jun 16. 2024, 1:46 pm GMT.