You wanna have a life but not too real
Kartupeļu biezenis 
14.-Maijs-2012 03:50 pm
Šķiet, būšu iemācījies taisīt kartupeļu biezeni, kas man pašam patīk.
Comments 
14.-Maijs-2012 04:05 pm
Man arī!
14.-Maijs-2012 04:12 pm
kāds slepenais ingredients?
14.-Maijs-2012 04:15 pm
Īsti nav. Agrāk centos likt mazāk sviestu, kā arī procesa jautājums.
14.-Maijs-2012 04:18 pm
hmmm. nu, es parasti sastampāju kartupeļus, pielejot pienu un sviesta gabalu lieku tikai finišā, kad biezenis uz šķīvja. tipa, lai sviestiņš vidū izkūst. ā, un vēl es smalku sagrieztu sīpolu iemīcu iekšā, bet tā droši vien man kaut kāda bērnības pervelība, neesmu nevienu citu redzējis tā darām :D
14.-Maijs-2012 04:23 pm
Nu, es, slinks būdams, kartupeļus sagriežu diezgan smalki, un vāru līdz stadijai, kad tie paši jūk ārā. Izpaliek stampāšanas posms. Pēc tam, kad tie nokāsti, atpakaļ uz plīts, pieliek sviestu, un, pamazām lejot klāt pienu, to visu maisu līdz diezgan pašķidrai putras konsistencei. Un beigās ar mikseri.
14.-Maijs-2012 04:24 pm
jā, vispār sviests klāt jau procesa laikā iaklausās visnotaļ loģiski un NOMMMM. ok, zinu, ko es gatavošu, pirmajā vakarā, kad nebūs jāskatās hokejs :D
14.-Maijs-2012 04:28 pm
smalki sagrieztu sīpolu pirms tam var apcept. un pievienot vēl dilles vai kādu citu zaļumu. un jā, es kartupeļos sviestu un pienu lieku uzreiz, sastampāju, tad ar mikseri. mikseris dod gaisīgumu un vieglumu.
This page was loaded Nov 28. 2024, 4:26 am GMT.