You wanna have a life but not too real
 
13.-Nov-2023 10:21 am
Es vakar futbolā dabūju ar elkoni pa zodu. Pēc šī incidenta parādījās viegli koordinācijas traucējumi, un neliela migla redzē. Sajūta apmēram tāda pati, kā pēc izdzerta viena vai diviem aliem. Alus analoģija, manuprāt, ir gana precīza, jo braukšana ar motociklu mājās bija mazliet bailīga. Un tad jau pašā vakarā, sēžot dīvānā, un mēģinot koncentrēties uz ekrānu, es sapratu, ka tā tiešām ir tā pati sajūta, kas ir vieglā alkohola reibumā, un man riebjas šī sajūta. Tas varētu izskaidrot manas pieaugošās problēmas attiecībās ar alkoholu, kāpēc man nu jau ir parādījusies vēlme no tā izvairīties arī ballīšu režīmā. Es neteiktu, ka citi apziņas stāvokļi ir uzskatāmi par skaidru prātu, bet tie tomēr ļoti atšķiras no sajūtas, ka kāds tev ar airi ir ievilcis pa galvu. Cita starpā, tie pāriet dažu stundu laikā, un tu esi atpakaļ bāzes līmenī. Jā, un man varētu būt arī smadzeņu satricinājums, bet to es uzzināšu pēc vizītes pie ārsta.
Comments 
13.-Nov-2023 02:45 pm
Tev tiešām varētu būt smadzeņu satricinājums. Nākotnē, noteikti pievērs lielāku vērību, jo pēc katra iegūtā ir vieglāk iegūt nākamo. Un tas pat var būt bez vertigo un nelabuma.

Es vēl pie sevis koķetēju ar ideju, ka varētu iedzer vīna glāzi, kavadosu vai Dutches uz kādiem svētkiem, bet arvien vairāk saprotu, ka tie ir tikai tādi mazi dēmoniņi no pagātnes. Reāli fiziski ir bieži nepatīkama sajūta ķermenī.

Mēs maināmies un arī idejas un rīcības drīks mainīties :)
13.-Nov-2023 04:11 pm
Tu tā kā alkoholu pavisam vairs ne?

Es joprojām mēdzu vakaros iedzert kādu craft alu, jo garšo. Esmu piefiksējis, ka nevajag dzert vairāk par vienu, atsevišķos gadījumos arī tas viens šķiet nevajadzīgi lieks. Nodalīt alkoholu no ēdiena es esmu sācis jau sen, un alkohols vispār ir kļuvis par tādu kā lietu, ko lietot zināmā mājas komfortā. Mājas ballītes prasa zināmu sagatavošanos un plānošanu. Publiski pasākumi vispār pamatojumu tur doties, un "jē, būs forša ballīte" tāds nav. No katra šāda pasākuma gribās atnākt kaut ko uzzinājušam vai pieredzējušam, un alkoholš šinī uzstādījumā vispār ir ne pa ķeksi.
13.-Nov-2023 07:13 pm
Lietot nelietoju, bet kā jau teicu, pieturu ideju ik pa pāris mēnešiem vai retāk pamalkot kādu Ārpuss vai Don Papa. Kā jau pats mini, bieži viens mazais alus ir tā robeža un slikta ķermeniska sajūta ir jau pie/pēc tā. Smaguma sajūta galvā, dehidrizācijas sajūta ķermenī.

Man mājās var gadiem stāvēt pudeles. Vienreiz bija arī ļoti burvīga pieredze, aizejot no situācijas, kur kāds taisīja krokodila asaras. Biju tik laimīga un pieņemoša. Top 3 pieredze dzīvē un alkohols tur bija lielisks pavadonis.

BET ar alkoholu bijušas ļoti nepatīkamas situācijas. Attiecības un sakari, kuras bez tā nebūtu bijušas. Personīgas nepatīkamas pieredzes ar vecāku, kurš desmitgadēm dzer un dzīvesbiedru alkoholiķi, kurš fiziski un emocionāli ir pazemojis. Tādēļ liekas, ka pat priecīgi paceļot to glāzīti ielaižu sevī kaut ko, kas man nesis visādas ciešanas.

Ar grādīgajiem nosists daudz laika un ticis disasosiēts. Kopš atmetu jebkādu smēķēšanu, nekas no tā nav pietrūcis.

Bet tas tā - pārlieku nopietni skatoties uz sevi. Pēc gadiem varbūt būs citādāk.
13.-Nov-2023 07:17 pm
Plus es arī skaidrā esmu pārāk skaļa un grūti paciešama. Reizēm man tā pat jautā, ko es lietoju :D Tā kā labāk, ja neaktivizēju savus mo-jo.
This page was loaded Jun 10. 2024, 11:53 am GMT.