You wanna have a life but not too real
 
6.-Sep-2021 11:22 am
Pirmkārt, kas šiem cilvēkiem kaiš? Otrkārt - ir kaut kāds daudz maz adekvāts veids, kā pārtraukt sarunu ar telemārketingu?

Parasti es tā nedaru, bet šoreiz vienārši nometu klausuli. Like, wtf? Es divreiz pateicu, ka mani neinteresē šī saruna, bet vēl mēģināt man iestāstīt, lai es padomāju, vai kādam manam paziņam neinteresētu viņu piedāvājums. Like, džīzas faking kraist, man ir jāpārzin draugu un paziņu higiēnas paradumi? Kādā pasaulē jūs dzīvojiet, ka tas vispār ir adekvāts jautājums?
Comments 
6.-Sep-2021 11:47 am
Kāpēc ar viņiem vispār jāsāk saruna? Es parasti, tiklīdz sāk "es no kompānijas tādasuntādas" pasaku: "Paldies, neinteresē," un metu nost. Nekad nezvana atpakaļ.
6.-Sep-2021 11:55 am
Es parasti izeju no principa, ka visi ir cilvēki, un ir iespejama arī cienpilna komunikācija. Šķiet, ka ir arī tādi, kas mēģiņa man pierādīt pretējo.
6.-Sep-2021 06:01 pm
šis patiesībā ir labākais risinājums, jo, ja saruna ir īsāka par kaut kādu noteiktu sekunžu skaitu (laikam 30), tad vinam tā neskaitās saruna. tikko saruna garāka, tā ir kaut kas par visām varītēm jānopārdod.
This page was loaded Jun 29. 2024, 9:30 am GMT.