You wanna have a life but not too real
Par bērniem 
28.-Aug-2021 12:28 pm
Kāpēc cilvēki ievieš bērnus? Ir daudz standarta atbilžu, bet manuprāt atbildes uz jautājumiem par šo tēmu nav pašsaprotamas. Tie ir īpaši cilvēki, vai tas cilvēkus īpaši maina? Paturēsim versiju, ka nepareiziem cilvēkiem ir bērni nepareizu iemeslu dēļ, kā valīdu opciju. Un es nemēģinu ņirgāties, man vienkārši patīk visu sadalīt pirmreizinātājos, un nonākt līdz esencei. Jo teorētiski arī situācijai, kur divi cilvēki grib būt kopā, arī nevajadzētu būs sarežģītai, bez redz kā cilvēki sitas pret sienu.

Lai cik svarīgi būtu apskāvieni un pareizie vārdi, viselementārākā līmenī cilvēkiem patīk savus tuvākos pabarot. Say what you want, tas ļoti daudziem sniedz gandarījumu, so we have that part covered. Tad, droši vien, vajadzētu patikt pavadīt laiku kopā ar bērnu. Pieņemsim, ka cilvēkam patiesi var patikt skatīties visas pilnmetrāžas multenes, kas regulāri sit kases ieņēmumu rekordus, bet kā ir ar stundām sēdēšanu smilškastē, vai bumbas spārdīšanu, nepārprotami nolaižoties līdz pavisam citam skilu līmenim. Piemēram, valoda ir viena no lietām, kas reāli ir jāvienkāršo. Te gan jāsaka, ka daži cilbas ieraksti par bērniem nedaudz ir pretrunā pēdējam pieņēmumam par valodu. Un tad vēl ir tās visas lietas, kas prasa finanšu līdzekļus. Viena lieta ir gūt prieku no dāvināšanas, nedaudz cita ir atteikties no drusku labākiem auto, drēbēm vai ceļojumiem, lai bērnam būtu... nezinu, savs dators. Piemēram, nav taču tāda opcija bērnu nelaist skolā, jo no visām lietām tieši iepirkšanās skolai vecākam nenes gandarījumu.

So, it's all bit weird. Es tikko neaizgāju uz kolēģu ballīti, kur teju visi bija ieradušies ar savām atvasēm, kas īpaši tika izklaidētas. Bet kaut kāda vajadzība rūpēties par mazu bezpalīdzīgu radību cilvēkos ir dziļi iekšā, citādi skrienot pa lietaino Ziedoņdārzu, es tur neredzētu tik daudz cilvēkus ar saviem jaunpieņemtajiem kucēniem.

Also fonā uzslēdzu Looney Tunes. Jau intro melodija atmeta atpakaļ tālā sentimentā par bērnību. Es varētu izbaudīt multenes brīvdienu rītos, kamēr virtuvē tiek ceptas panūkas.
Comments 
28.-Aug-2021 01:02 pm
- iemesli ir katram savi. Man bija: aiz kam ne? F-ja ir, ko neaktualizēt?
- bērns maina cilvēku, jā. Bioķīmija + kultūras lietas*1000. Neprognozējami, kā tiksi ar to galā?
- nezināmais mainīgais: bērna raksturs. Idejas un gatavošanās var būt visādas, bet tas bu dulītis ierodas pasaulē ar savu "noklusēto iestatījumu", ar kuru tad jādarbojas tālāk, gribi vai nē, patīk vai nē.

Bet, jā, iemeslu apgādāties ar bērnu ir un kļūst aizvien mazāk. Tas ir izaicinoši un interesanti beyond compare (un veiksmes gadījumā ir daudz iemeslu justies lepnam), bet tas arī viss.
28.-Aug-2021 01:08 pm
Lūk, man reizēm ir sajūta, ka tīri racionāli ir grūti tikt tālāk par: "Aiz ko ne?"
28.-Aug-2021 01:09 pm
Vai emocionāli. Es reizēm nesaprotu, kurš ir kurš. Ar kultūru kainda viss būtu skaidrs.
29.-Aug-2021 12:48 pm
bērni ir diezgan kruti, nu tā kā baigā ņemtne, bet kruti, also hugs and kisses and inside jokes, nu, visas tās lietas

turklāt, ja nu vispār ir jāsasienas ar kādu cilvēku longtermā, tad pasākums "sākumā ir nejēgā kaitinoša persona, bet tu viņu neprātīgi mīli un dievini, bet ap to laiku, kad tu viņu esi gatavs vienkārši mīlēt un cienīt, tad tas cilvēks ir kļuvis salīdzinoši mazāk kaitinošs, un pēc tam tu viņu cieni un apbrīno un viņš ir pavisam maz kaitinošs, un tad aiziet no tevis un tā ir laba lieta un liecina, ka tu visu izdarīji pareizi" nav tas sliktākais variants
29.-Aug-2021 12:53 pm
turklāt kam citam aizrakstīsi ziņu "es zinu, ka tas ir tavs dibens, bet es esmu tava mamma" (burtiski nupat aizrakstīju tādu)
29.-Aug-2021 12:58 pm
I wish I knew the warm feeling, ka kādam vēl bez manis rūp mans dibens, and theres is nothing sexual about it. Diemžēl mani radītāji ne visu izdarīja pareizi, un man šis nav pieejams.
29.-Aug-2021 01:17 pm
šis ir vēl viens iemesls, kāpēc taisīt bērnus, jo tad tu zini to fīlingu (nav tā, ka maniem vecākiem būtu rūpējis mans dibens ārpus "pa šito var sist" kategorijām)
This page was loaded Jun 29. 2024, 9:36 am GMT.