You wanna have a life but not too real
Auto uzlīmes 
23.-Sep-2010 10:57 am
Ir viena uzlīme uz auto, kas ir atrunāta CSN un ir saprotama. Ir tomēr jārēķinās, ka "mācībnieks" nudien ir neprognozējams satiksmes dalībnieks, un rēķināties ar to, ka viņš visu darīs pēc ceļu satiksmes noteikumiem, nevajadzētu. Man, piemēram, bija niķis, neizslēgt pagrieziena rādītāju. Bet kāda jēga ir no zīmes "baby on board" joprojām neesmu sapratis. Tipa visus citus var taranēt, bet tieši šos auto nē? Vai varbūt tas nozīmē, ka šāds autobraucējs brīdī, kad pasažierim tiek slaucīts deguns, ir pielīdzināms "mācībniekam"? Ir gan visai amizanti, ka šāds auto tev apdzīvotā vietā "palido" tev garām. Varētu tad ieviest vēl dažas uzlīmes. Bez "pārāk mazs čibriks" uzlīmes varētu iztikt, jo tādus uzreiz var atpazīt, ja ne pēc markas, tad vismaz pēc braukšanas stila noteikti. "Man pohuj" arī ir parasti viegli atpazīstami pēc joslu aktīvas maiņas, un vēlmes veikt manevru no joslas, kas viņam vairāk patīk, nevis ir paredzēta CSN. Īpaši izplatīts parketnieku īpašnieku vidū, vai Rīgas Dinamo fanu pulkā, kas uz spēlēm dodas ar auto. "Too old to drive" būtu jāievieš par obligātu zīmi, vai kā minimums atļaut braukt tikai ar ieslēgtām avārijas gaismām. "Mobilais fetišists" - tiem, kas nespēj šķirties no telefona ne uz mirkli, kā rezultātā pagriezienu mēdz veikt diezgan negaidīti. "Dura" - autovadītājs, kam piemīt visas "mācībnieku" īpašības, vienīgi instruktora nav blakus. Drīkst piešķirt neatkarīgi no dzimuma, jo dura paliek dura. "Celtnieks" - mazliet savādāks "man pohuj" paveids. Ja pohujisti uzskata, ka pagrieziena rādītājs viņam dod priekšroku jebkurā situācijā, tad celtnieks brauc parasti ar kantaino Passat, tādēļ neiespringst uz risku ar kādu sadurties. Kad man bija Golfs, man ar bija diezgan paralēli uz švīkām, buktēm un rūsu.

Bet visādi citādi, CSN bija noteikums par to, ka uz auto nedrīkst atrasties maldinoši apzīmējumi. Īpašs sveiciens pseido mācībniekiem.
Comments 
23.-Sep-2010 11:36 am
A če - nedrīkst būt maldinoši apzīmējumi.
Tātad šitādas drīkst:
http://www.nikagroup.lv/?lg=2&wp=79&sid=1616&gid=268
http://www.nikagroup.lv/?lg=2&wp=79&sid=1626&gid=268

Bet šitādu, piemēram, nē:
http://www.nikagroup.lv/?lg=2&wp=79&sid=1651&gid=268

Un par bēbjiem - jā "Vai varbūt tas nozīmē, ka šāds autobraucējs brīdī, kad pasažierim tiek slaucīts deguns, ir pielīdzināms "mācībniekam"?"
Tieši tā! Un brīžos, kad WWWEEEEEEEE! Man pudele nokrita, un māsa man to, bet brālis man šito, tad arī.

Parasti gan iztieku ar bļāvieniem no sērijas "MUTI CIET! Citādi iesiet kājām."
Bet tie auri mani padara drusku neadekvātu, cik esmu pamanījusi. Tāpēc tālākos gabalos mēs braucam visa famīlija, lai neapdraudētu sevi un citus. Vīrs pie stūres, bet es vadu mašīnu un slauku degunus.
23.-Sep-2010 11:47 am
Cik esmu dzirdējis, ja labi grib, menti var piesieties par visām šīm joku uzlīmēm.
23.-Sep-2010 12:03 pm
Kā man CSDD forši sanāca ar mazdai uzlīmēto Beibjuzlīmi. Kexis gribēja man kasīt nost viņu un kautko minēja ka tāda nedrīkst būt utt. Bet es šim saku "Nav tak sarkanais trijstūris - ar ko tad parasta reklāma atšķiras no šī?" Kexis aizskrēja pie kautkāda borisa stūrī uzprasīt WTF un atnāca atpakaļ atvainojās un teica ka jā nedrīkst likt uzlīmes kas pēc formas un izskata atgādina LV ceļazīmes. Respektīvi sarkanie trijstūri stopzīmesveidīgos utt.. bet ja tev ir zila uzlīme ar kautkādu bēbi un pudelīti tad drīkst
23.-Sep-2010 12:07 pm
Redz kā.
23.-Sep-2010 12:47 pm
O! Uzlīmi "Dura" es varētu izmantot :)
23.-Sep-2010 12:49 pm
Tu mēdz būt arī pie stūres?
23.-Sep-2010 12:51 pm
Nē, jo man nav tik šikas uzlīmes :D
24.-Sep-2010 04:37 am
Nū, brauci Tu labi un, cik atceros, noteikumus ievēroji daudz fāšistiskāk, nekā es:* Es Tev Volvo nebaidījos uzticēt pat ziemā, atceries?:*
23.-Sep-2010 01:40 pm
a uzrakstu "Mans otrais autiš ir poršis lambordžīnis, vot!" var likt?
23.-Sep-2010 01:43 pm
Tikai jau aizmugurē braucošais sev priekšā var līmēt "gribējās gan, ko?"
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:25 pm GMT.