You wanna have a life but not too real
 
1.-Feb-2022 09:42 pm
Lai gan man darbu ir pāri galvai, mentālā kapacitāte pēdējo mēnešu laikā ir mazliet izsīkusi, tāpēc gribās kaut ko citu. No narkotikām ir tikai mildronāts, un no raudzētiem dzērieniem ir tikai kombuča. Ar filmām ir drusku sarežģīti, jo Holivuds blokbāsterus es neskatos. Noskatījos desmit minūtes no viena Sci-Fi seriāla, un nolēmu neturpināt. Savukārt Netfliksā ir pazudis pat Family Guy. Mēģināju paskatīties ziņas, bet ne Covid, ne Ukraina mani tik ārkārtīgi neaizrauj. Varētu iet mazģāt traukus, bet hei, svētdien pat grīdu iemanījos izmazgāt, tāpēc māja ir tik tīra, cik tīra tā sen nav bijusi. Nu jā, un stīgas ģitārai es arī tikko saplēsu. Ja vēl nāktu miegs, varētu iet gulēt, bet šovakar nebūs.

Ko vēl cilēki dara tādu, kas neprasa milzu koncentrēšanos.
Comments 
2.-Feb-2022 12:47 pm
es spēlēju spēlītes in apple Arcade :D nodarbina pietiekami, lai izklaidētu, bet nemoka nogurušu galvu.
2.-Feb-2022 02:26 pm
Tajā spēlīšu lietā ir kaut kas vilinošs, un kaut kas bezjēdzīgs vienlaicīgi. Man laikam vairāk patīk ideja par spēlīšu spēlēšanu divatā. Kaut kādas bērnības atmiņas. Nu, pakāstas naktis gan arī ir bērnības atmiņas.
3.-Feb-2022 02:14 pm
I'm a big believer, ka mani hobiji un atpūta drīkst būt pilnīgi bezjēdzīgi, neproduktīvi un pat ar sliktas kvalitātes outcomes, as long as tie man sagādā prieku un atpūtu procesā. es drīkstu zīmēt pasaulē neglītākos taureņus kā hobiju. un es drīkstu papist laiku spēlējot spēlītes, ja tas palīdz manai galvai atpūsties no darba.
bet divatā tas mēdz sagādāt vēl vairāk līksmības, tur es piekrītu. tur gan mazāk Apple Arcade spēlītes, vairāk Steam vai citi šitie servisu provaideri.
2.-Feb-2022 12:49 pm
šķirot un atbrīvoties no mantām
2.-Feb-2022 01:01 pm
ojā, šitas arī ir lieliski!
2.-Feb-2022 01:01 pm
nu, līdz beidzas mantas..
This page was loaded Jun 29. 2024, 10:45 am GMT.