You wanna have a life but not too real
The Last (chance) Kingdom un citi seriāli 
11.-Sep-2021 05:25 pm
Runājot par seriālu neskatīšanos, kā The Last Kingdom ir dabūjis tik labus reitingus? Es nemāku seriālus (oh, no!), tur ir kaut kam jāizmokās cauri, vai man vairs nepatīk šāda žanra kino? Ok, it wasn't genius, bet es varēju skatīties Game of Thrones, and get something out of it. The Last Kingdom maksimums nekrindžo tik ļoti kā Vikingi.

Bojack varētu trešo reizi skatīties pēc kādiem gadiem trīs, Riks un Mortijs tikko ir beidzies, Mr Robot otrā sezona bija ok, bet tršajā es vairs nevarēju entuziastiski iekāpt. What is the next best thing? TED talks, kad negribās divas stundas skatīties ekrānā, mēģinot koncentrēties uz sižetu? Jaunā Tvinpīka? Jaunie X faili?

Vai internets mūs ir izlutinājis? Daddy, please, make me some content.

https://youtu.be/k1BneeJTDcU
Comments 
11.-Sep-2021 06:14 pm
Jaunā Tvinpīka, tb, trešā sezona, kas iznāca pirms pāris gadiem? Tā bija absolūti ģeniāla, izdarīja arī vairākas revolucionāras lietas televīzijā. Jau gadiem gribu skatīties otrreiz, bet nevaru saņemties tai ekstāzei.
11.-Sep-2021 08:07 pm
Veco ir svarīgi būt redzējušam?

T.i. es esmu redzējis veco. Asking for a friend.
11.-Sep-2021 08:35 pm
Es teiktu, ka jā, turklāt visu kanonu, tb ieskaitot ne tikai abas sezonas, bet arī Fire Walk with Me filmu. Ja atceros pareizi, jaunajā sezonā ir remiksēts materiāls no Fire Walk with Me, kā arī tiek šķetināti, sasieti un transcendēti storīlaini no pirmajām divām sezonām.
12.-Sep-2021 01:50 am
<3
This page was loaded Jun 21. 2024, 1:04 am GMT.