You wanna have a life but not too real
 
15.-Apr-2021 05:50 pm
Ja kādam cibā pietrūka kaķu ziņu, varu pastāstīt, ka mēs ar Junkuru atkal bijām Rīgā pie daktera. Es tā nojaušu, ka viņam ar āpšiem, caunām, bebriem un seskiem ir tīri labas attiecības, bet nu tomēr viņš meža vidū iemanās izkauties ar kādu pieklīdušu kaķi. Tā kā šī neatkarīgā runčuka medības parasti beidzas ar asinīm, parasti manējām, tad nu mēs Rīgā sapotējāmies, sašpricējām antibiotikas un sasmērējāmies ar krutām pretparazītu zālēm.

Sāku novērot vienu nepatīkamu īpatnību sakarā ar šīm vetklīnikas vizītēm. Neskaitot, protams, izmaksas. Iepriekšējo reizi mēs bijām pie dermatologa, kas viņam draudēja nogriezt ausis. Lai gan es nopirku vajadzīgos šķīdumus, tīrīt viņam ausis divreiz nedēļā es nevaru, bet vismaz pa gabalu es uz tā ausīm paskatīties. Tagad dakteris draudēja, ka Junkuram būtu vajadzīgs higiēnists, kurš cita starpā varētu izraut viņam dažus zobus. Un šī tendence man pārāk nepatīk. Es varētu viņam arī vārīt putriņas un turēt istabā, bet ja Junkurs būtu opis, man ir aizdomas, ka mēs dzirdētu tik daudz rupjību, ka man dakterim pēc vizītes būtu jāiet speciāli atvainoties. Vot, nestādos es priekšā, kā Junkurs varētu nodzīvot dienu istabā, nenokontolējot savu perimetru kilometra rādiusā. Man šķiet, ja viņam būtu izvēle, viņš izvēlētos asiņainu muti un sāpošiem zobiem mirt negodīgā cīņā ar lapsu. Tad nu es jūtu, ka šeit man būs smaga izvēle starp diviem nepatīkamiem scenārijiem, un mēģinājuma rīkoties kaķa labākajās īpašībās.
Comments 
16.-Apr-2021 10:16 am
Jā, mums pietrūka kaķu ziņu, paldies!

Putriņas minētas zobu sakarā?
16.-Apr-2021 10:19 am
Putriņas ir tāds mākslinieciskās izteiksmes veids, kas mēģina pateikt, ka man īsti nav skaidrs, kā kaķis bez zobiem ķers peles, ēdīs sauso barību, un dzīvos mājā, kurā neviens var nebūt trīs dienas.
16.-Apr-2021 10:28 am
Sauso barību bez problēmām, jo to viņi tāpat īsti nekošļā :) Ar pelēm gan varētu būt grūtāk. Vai vets teica, kuri zobi viņam "nepatīk"? Ja sānu zobi, tad varbūt nav tik traki, ilkņi gan kaujoties un ķerot peles tomēr noder.
16.-Apr-2021 07:21 pm
Fakts par sauso barību mierina. Bet šis viss pagaidām ir hipotētiski, tāpēc es vēl nekaļu detalizētus plānus bezzobainai dzīvei.
16.-Apr-2021 01:49 pm
tasirkā, dakteris pats netaisa kaķiem zobu higiēnu un sūta pie kaut kāda atsevišķa kaķu higiēnista?
16.-Apr-2021 07:19 pm
Mēs braucam pie zooveikalu ķēžu miesniekiem, mums nav pašiem savs ģimenes ārsts. Jo mums ir svarīgi izrēķināt iespējami īsāko laiku starp ņoķeršanu un izlaišanu. Četrās sienās mēs pārdzīvojam par to, cik dzīve ir neizdevusies un netaisna.
This page was loaded Maijs 6. 2024, 7:07 am GMT.