You wanna have a life but not too real
 
1.-Maijs-2020 02:00 pm
Have a treat.

Es vairs nespēju pagulēt, nevaru saņemties darbam, nespēju palasīt, nespēju noskatīties kaut ko sakarīgu, nespēju paskatīties kaut ko bezjēdzīgu, negribu klausīties mūziku neko nedarot, nevaru piecelties, lai ietu paskriet. Ko tādos stāvokļos cilvēki dara? Pieņemot, ka arī citi mēdz nonākt tādos stāvokļos, un pirmā doma nav sākt dzert ripas.
Comments 
1.-Maijs-2020 02:47 pm
man liekas, ka nezinu nevienu, kurš no tā būtu ticis ārā bez ripām. bet daudz ko jau mēs nezinām.
1.-Maijs-2020 03:01 pm
tas izklausās vīzdegunīgs un stulbs un tizls jautājums, bet es to tā nedomāju, tiešām jautāju ļoti burtiski un bez added attitude of any kind, apart from curiosity mixed with self-denied hope, obvs - tu zini kādu, kas ir ticis ārā? I mean, like, tur ārā, kur cilvēki tiešām on regular basis neapguļas gaidīt nāvi?
1.-Maijs-2020 03:48 pm
redzu šeit šortkatu uz diskusiju, kas tad īsti ir ārā, un vai gadījumā vienīgais īstenais ārā nav nāve :) very catholic, i know :)
atbildot uz jautājumu, formulēšu tā – zinu cilvēkus, kuri man ir teikuši, ka ir tikuši ārā. precīzu "ārā" pildījumu nejautāju, kā arī neesmu precizējusi, vai tas ir ārā uz laiku vai ārā uz pavisam. atkal, kas ir pavisam :)
1.-Maijs-2020 03:57 pm
kāreiz vakar runājos ar bijušo klasesbiedru no katoļu skoliņas par to, what it does to you :D nu, katolisms :D
bet, es tev totāli varu iedot manu def of "ārā", kas ir ļoti vienkāršs, ja tu gribi to diskusiju :D

un nu, thanks for answering anyway. I'm liking this new data.
1.-Maijs-2020 04:52 pm
definīciju bez diskusijas nevar? man ir interesanti, bet uz diskusiju baigi nevelk :)
1.-Maijs-2020 05:13 pm
var! :)

mans def of tikt "ārā" ir nevis tā, ka ir constants high on life or whatever floats their boat, bet simple "ārā" ir par to, ka vairs nav visur klātesošas iekšējas vajadzības nomirt, kuru dažādos veidos exercise (piemēram, guļot un gaidot nāvi, vai exercising seriously self destructive behaviour in underlying the hopes of), cenšoties nenonākt līdz actual insta kill oneself, jo tas nez kāpēc tiek nosodīts, also, nav nemaz tik viegli izdarāms. tas sūda organisms ir dzīvelīgs, maita.
1.-Maijs-2020 05:39 pm
Es, protams, atvainojos, ka es mūsu woke diskusijā ievelku anonīmo komentāru piemērus, bet tas "nav nemaz tik viegli izdarāms" atgādina par "If you are so depressed, why wouldn't you kill yourself?" Love that one.
1.-Maijs-2020 06:33 pm
I love that one too. reizēm gribas atburkšķēt tieši to, ka you try it, prove me wrong, not that easy, is it? nu vai sadrūmt par to, ka pats esi tāds sūds, ka pat try, try again metodi nemāki pareizi izpildīt so far, ko te vispār var gribēt vairs.
1.-Maijs-2020 07:31 pm
nu labi, tas konstantais high ir fantāzija, possibly wishful thinking, kas savukārt ir tiešais reiss uz mizeriju. tava definīcija ir saprātīga, atbalstu.
This page was loaded Okt 1. 2024, 2:28 pm GMT.