You wanna have a life but not too real
Par legalize 
1.-Mar-2019 10:21 pm
Mēģinot sagūglēt lietas par vienu Deftones dziesmu, atklāju, ka eksistē tāds raidījums kā The Smokebox. Nezinu, cik lielu lomu nospēlēja nosaukums pats par sevi, cik Deftones pieminēšana šajā sakarā, bet īsti nebija šaubu, ka tas ir raidījums, kur cilvēki pīpē gandžu un runā par lietām. Es īsti nevaru saprast, cik tieši marihuāna ir legāla ASV, bet acīm redzot pietiekami, lai būtu tādi raidījumi.

Tad es atcerējos stāstus, kā ASV marihuānu varēja legāli pīpēt vēl pirms pašreizējā vispasaules legalizācijas haipa. Tu devies pie daktera, sastāstīji viņam, ka tevi nomāc visādas jocīgas domas, un tu bez lielām problēmām varēji dabūt recepti. Gan jau tikai Kalifornijā, bet tomēr. Un tad es iedomājos, cik kruta būtu, ja mums arī varētu dakteris izrakstīt receptīti. Iespājams tā varētu būt lieta, kas actually palīdzētu pret domām. Cita starpā dziesma ko es gūglēju, ir Tempest, ka ir gruzīga af. Nu jā, un tad es padomāju, kam būtu jānotiek mūsu valsts iedzīvotāju apziņās, lai mēs nonāktu kaut vai līdz prescription zaļajam? Pieņemu, ka diezgan daudz kam. Protams, pārmaiņas ir: pa radio trīs reiz dienā skan Riga Reggae "Māri kur Anna", un dažas marginālas partijas dekriminalizāciju ir iekļāvušas partiku programmās, bet tas vēl neko nenozīmē. Tajā pašā ASV dziesmas par Mary Jane dzied kopš sešdesmitajiem, bet tas bija ļoti sen, un ļoti tālu līdz kaut kādām īstām pārmaiņām.

Varbūt jāiestājas partijā, un utopiski jāizvirza šis jautājums par politisku mērķi? Mērķi arī mēdz palīdzēt pret jocīgām domām.
Comments 
1.-Mar-2019 11:05 pm
Davai.
1.-Mar-2019 11:10 pm
That escalated quickly.
2.-Mar-2019 05:45 pm
This page was loaded Apr 19. 2024, 5:32 pm GMT.