You wanna have a life but not too real
Par ģimenes dzīvi 
1.-Sep-2017 12:49 pm
"Musulmaņiem ir vairākas ģimenes. Iespējams, ka viņi attiecību ziņā ir tālredzīgāki, jo arī viņu reliģija ir jaunāka un ir pilnīgi skaidrs, ka Muchamēds ir Īslāmu taisījis mācoties no krietiešu kļūdām. Vienlaikus mēs zinām, ka pasaule ir pārapdzīvota, bet lielo kaŗu nemez nevar būt, jo, diemžēl, tajos paši valšķu vadītāji var ciest no nukleārajiem ieročiem un tāpēc sieviešu t.s. Mātes instinkts ir jāmierina ar sunīšiem un pat kaķīšiem, jo ir pilnīgi skaidrs, ka visām sievietēm nepietiks vīriešu, tāpēc jau arī ir Geji un lezBietes, taču vislabāk cilvēku nepamatoto varošanos regulē tieši sieviešu izglītošana un nevienam NEvajadzīgu profesiju ieviešana (piem., ierēdieniecība, "projekti", ministrijas, tūrisms, kā arī celulīta u.c. skaistumnodrabības, t.sk. solārijs un liekie mati), kas apkalpo viena otru, bet neko taču labu nedara."

"Musulmaņiem ir vairākas ģimenes un paskaties kāds ir viņu attīstības līmenis, izturēšanās pret sievietēm un bērniem.
Un vēl-musulmaņu tēvs nav nekāds foršais tēva paraugs.
Tā ka viņi ir nevis apteiguši kriestiešus, bet iestiguši vīriešiem izdevīgos viduslaikos"

"Pasaule ir pārapdzīvota tieši islāma netālredzības dēļ - ja vīrieši var turēt vairākas sievas, kuru vienīgais pienākums savukārt ir dzemdēt bērnu pēc bērna, tas agri vai vēlu beidzas ar to, ka visiem vairs nepietiek vietas, kur dzīvot, un pietrūkst resursu. Tāpēc jau viņi tagad arī spiežas virsū Eiropā, kurā tālredzīgi šajā ziņā ir saglabāts līdzsvars. Nekontrolēta vairošanās nav nedz laimes, nedz labklājības avots. Ja tā būtu, tad Nigērija un Pakistāna būtu laimīgākās valstis pasaulē, bet Vācija un Nīderlande - nelaimīgākās. Tikai nezin kāpēc nigērieši un pakistānieši kā sasviluši grib uz tām nelaimīgajām REiropas zemēm. Kad arī tās būs piedzemdējuši pilnas līdz bezjēdzībai, atliks vien pārcelties uz Marsu."


"Par ko ir bazars", jūs jautāsiet. Armēņu radio atbild: tie ir Delfi komentāri pie psihoterapeita komentāra par filmu, kurā parādīts, kā somu ģimenes ar bērniem šķiras. Arī pārējie komentāri ir lieliski, bet šie ir ahūns kosmoss.

http://www.delfi.lv/kultura/news/screen/dzive-turpinas-psihoterapeits-gatis-buss-par-filmu-katrs-otrais-paris.d?id=49171719

Comments 
1.-Sep-2017 02:32 pm
Es tā kā saprotu, ka tā ir pilnīgi arbitrāra grupa, bet jāatzīst, mazliet neērti jūtos: es lietoju ŗ un tāds mudaks lieto ŗ, un kaut kā neērti jūtos, ka mēs abi darām vienu un to pašu.
1.-Sep-2017 02:44 pm
Varētu būt, ka viņš to lieto ironiski.
1.-Sep-2017 03:01 pm
it kā ŗ varētu lietot vēl kaut kā savādāk.
1.-Sep-2017 03:03 pm
Ir ironija un ir ironija.
This page was loaded Apr 20. 2024, 7:02 am GMT.