You wanna have a life but not too real
Airport Attendant Punching Passenger Holding a Child 
1.-Aug-2017 10:58 am
Kārtējais civilās aviācijas incidents ar pasažieriem.

https://www.nytimes.com/2017/07/31/world/europe/easyjet-passenger-punch.html

Sist cilvēkus bez šaubām ir slikti. Pasažierus, pircējus, dzērājus bārā, ar bērniem, ar kaķiem, ar kruķiem, ratiņkrēslā - slikti. Gan jau globālais Twitteris jau ir sacepies. Bet tik pat slikti, manuprāt, ir izgāzt dusmas uz lidostu darbiniekiem. Nē, tas nenozīmē, ka kāds par to būtu jāsit, bet braukt augumā un mēģināt nofotografēt cilvēku, kurš pilda savus darba pienākumus, ir tāds pats kretīnisms kā kādu sist. Ne šis cilvēks ir atbildīgs par lētās aviokompānijas problēmām, kuras biļetes tu esi nopircis, ne viņš vispār ir šīs aviokompānijas darbinieks, visam klāt pasažieru mērs bija pilns brīdī, kad lidostas darbinieks rīkojās atbilstoši drošības instrukcijām. Ja salīdzinam riskus, uzrauties uz nepieklājīgu lidostas darbinieku vai sadegt ar visiem bēniem lidmašīnā tehniska incidenta dēļ, domāju tur nevajadzētu būt lielai dilemmai.

Vienvārdsakot šis viss atbildības un tiesību disbalanss, kas tiek promotēts pakalpojuma saņēmēju un sniedzēju attiecībās, man šķiet diezgan nenormāls. Kā būtu ar vienkāršu nebūšanu kretīniem visās situācijās? Pretējā gadījumā paviānu bars drīkst mētāties ar akmeņiem un dedzināt krēslus, kamēr cilvēkam, veicot savus darba pienākumus, ir jābūt... jā, kādam? Jo: ""Why are you smiling?” a female passenger yelled at a gate attendant."
Comments 
1.-Aug-2017 11:31 am
fotografēt ir tāds pats kretīnisms kā sist? točno?
1.-Aug-2017 11:35 am
Es jau abus kretīnismus nesalīdzināju pēc rihtera skalas. Yet es nezinu, vai tev šķiet ok kādu sākt fotografēt, pirms tam paziņojot, ka tev nepatīk viņa ģīmis?
1.-Aug-2017 12:13 pm
tad jau problēma ir paziņojumā, nevis fotografēšanā
1.-Aug-2017 12:25 pm
Pritī mač, jā, visā komplektā, ko varētu saukt par uzbrukumu lidostas darbiniekam, kas gan, protams, šinī gadījumā nesniedzas līdz fiziskai vardarbībai. Then again, ja mēs promotējam ideju, ka "klientam viemēr taisnība", lai arī ko viņš nedarītu, kādam iereibušam tēvaiņu bariņam var ienākt prātā, ka piekaut lidostas darbinieku būtu adekvāti.
1.-Aug-2017 03:44 pm
ļaujiet iepazīstināt jūs ar internetu resursu notalwaysright.com
1.-Aug-2017 06:46 pm
Vai ne?
This page was loaded Apr 26. 2024, 2:53 pm GMT.