You wanna have a life but not too real
Par karbonādi 
26.-Apr-2017 11:08 pm
Feisbukā ir grupa "Karbonādes cienītājiem". So far visvairāk man piedūra (vēl bez šādas grupas eksistēšanas fakta) bilde ar karbonādi, kartupeļu daiviņām, protams, majonēzi, un manāmi pavītušiem salātiem, toties ar paipalu olām. Bet, protams, karbonādes ēnā nevieni salāti nevar būt pārāk novītuši, un vislabāk, ja viņu tur nebūtu vispār.

Lai vai kā, ja vjetnamiešu virtuvi bez šaubu ēnas es asociētu ar pho, tad latvieši viennozīmīgi ir pelnījuši karbonādi par nacionālo simbolu. Ja ar kāpostiem un desiņām viss caurmērā ir skaidrs, tad viss šis karbonādes radošums pilnīgi noteikti ir kaut kas ekskluzīvi latvisks. Kādu tik fenšuju latvieši nav iemācījušies uzkrāmēt uz karbonādes, bet es vēl atceros laikus, kad karbonādi ar tomātu un sieru mēdza dēvēt par franču karbonādi, pats tādas esmu cepis arī rūpnieciskos apmēros.
Comments 
27.-Apr-2017 12:18 am
Karbonāde ar karbonādes cepurīti eļļas peldē ir latvieša dievu ēdiens.
This page was loaded Maijs 8. 2024, 6:44 pm GMT.