You wanna have a life but not too real
Commenting To 
26.-Apr-2017 11:08 pm - Par karbonādi
Feisbukā ir grupa "Karbonādes cienītājiem". So far visvairāk man piedūra (vēl bez šādas grupas eksistēšanas fakta) bilde ar karbonādi, kartupeļu daiviņām, protams, majonēzi, un manāmi pavītušiem salātiem, toties ar paipalu olām. Bet, protams, karbonādes ēnā nevieni salāti nevar būt pārāk novītuši, un vislabāk, ja viņu tur nebūtu vispār.

Lai vai kā, ja vjetnamiešu virtuvi bez šaubu ēnas es asociētu ar pho, tad latvieši viennozīmīgi ir pelnījuši karbonādi par nacionālo simbolu. Ja ar kāpostiem un desiņām viss caurmērā ir skaidrs, tad viss šis karbonādes radošums pilnīgi noteikti ir kaut kas ekskluzīvi latvisks. Kādu tik fenšuju latvieši nav iemācījušies uzkrāmēt uz karbonādes, bet es vēl atceros laikus, kad karbonādi ar tomātu un sieru mēdza dēvēt par franču karbonādi, pats tādas esmu cepis arī rūpnieciskos apmēros.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 26. 2024, 10:41 am GMT.