You wanna have a life but not too real
Par iebraucējiem un sirmo Eiropu 
24.-Aug-2015 06:23 pm
Vot, Vācijā cilvēki ir reāli sacepušies par patvēruma meklētājiem. Mierīgās un harmoniskās dzīves tīkotāji ir saskādējuši 31 policistu. A sacepušies viņi par astoņsimt tūkstošiem iebraucēju (nesākšu tēlot juristu, un arī rakstā figurē gan vārds “imigranti”, gan “patvēruma meklētāji). Cilvēkiem, kam patīk matemātika, šis skaitlis šķitīs īpaši interesants. Tā stipri vien noapaļojot, tas ir gandrīz viens miljons. Pat bez visas noapaļošans var pat teikt, ka varētu vēl vienu Rīgu celt kaut kur smiltienā pie Daugavas. Otrs cipars ir viens. Viens procents. Ja mēs paņemsim Latviju, tad tas būtu divdesmit tūkstoši. Nevis divsimts piecdesmit, nevis divi tūkstoši, bet divdesmit tūkstoši. Cēsis nedavilka, bet man slinkums meklēt precīzāk.

Morāle? A, vot, morāli jūs paši izdomājiet. Es tikai štukoju, vai grūtāk būtu kaut kur Latgalē iebāzt vēl vienas Cēsis, vai kaut kur Vācijā vēl vienu Hansas pilsētu Rīgu.
Comments 
24.-Aug-2015 07:16 pm
Sākumam varētu, teiksim, Sedu piebāzt pilnu. Nav jau gluži tā, ka Latvijas pilsētas būtu pārapdzīvotas un nu tik jāgudro, kur cilvēkus likt.
24.-Aug-2015 07:49 pm
Nu, neko nezinu par Sedu, bet te kaut kad brēca, ka Latgale tukša paliek. Cits gan stāsts, ko 20 tūkstoši apjukušu cittautiešu iesāktu Latgalē, ja paši Latgalieši tur baigos ķīseļa krastus nav sadzīvojuši, aiz tam viņa arī paliek tukša.
24.-Aug-2015 09:45 pm
ieliksi viņus krieviski runājošā sfērā, tad Latvijas krieviski runājošo sfēra papildināsies par 20 tūkstošiem.
mācīsies jau to, kas ir apkārt.

Domāju, ka augstāk Sedas piemērs bija tam, ka latviskā Vidzemē ir izteikti kreiviska pilsēta - dēļ padumjo laiku iesūtītiem kūdras racējiem. un tā viņi tur ir - kā krievu anklāvs starp latviešiem
24.-Aug-2015 11:48 pm
Nu, latgalieši varētu iebilst par krievisko vidi. Esmu arī pats atrāvies.
25.-Aug-2015 02:32 pm
Vai arī kaut kur Kurzemē, Zemgalē vai Vidzemē.
This page was loaded Apr 19. 2024, 4:33 am GMT.