You wanna have a life but not too real
Futbols Ķeizarmežā - ček 
30.-Jul-2015 11:09 am
Nu, ko, futbols lielajā laukumā, kas nozīmē īstu futbola laukuma platumu, bet tikai uz pusi īsāku, parādīja, cik ļoti mēs tomēr to futbolu spēlēt nemākam. Divas lietas - aizsardzība, un saspēle.

Aizsardzība, tas nozīmē diezgan lielus vārtus, kuros ir diezgan viegli iesist, plus diezgan lielas manevra iespējas uzbrūkošai komandai. Protams, ja kāds skatītos aizmugures, tik bēdīgi nebūtu, tomēr arī bez tā diezgan brīvi sitieni pa diezgan lieliem vārtiem, vēl arī slapjā laukumā - nu, golu bija daudz.

Uzbrukums nozīmē to, ka Lucavsalā īsti nav daudz iespēju iedot piespēli uz sānu, vai atpakaļ. Rezultātā visi pieraduši bliezt pa vārtiem. Labi, protams, ka laukums vismaz garumā nebija pilnais, jo bizot no vieniem vārtiem, līdz otriem, un secināt, ka pilnīgi bezjēdzīgi, tas ir tā… kā skriet maratonu, jebšu pa tukšo. Šeit, tomēr, vietas uz laukuma ir tik daudz, ka var iedot piespēli pat uz centru, nav vajadzības mainīt uzreiz malas. Vai arī to darīt caur centru ar īsām piespēlēm, nevis pa dioganāli cauri visam laukumam.

Bet kopumā, es, labprāt, atkārtotu šādu pasākumu. Beigās jau tomēr tas viss sāka izskatīties pēc futbola. Un, lai arī likās, ka skriešanas bija mazāk kā Lucavsalā, šķiet, tas ir bijis mānīgi. Ahileji sāp tā, ka knapi pa trepēm šorīt nokāpu, un pat augštilbi sīc, kā pēc cik tur to kilometru noskriešanas. Komplektā ar biezpiena diētu trīs dienu garumā, es vēl pēc futenes iemanījos norīt pus kilo svilinātu vistas spārnu, un šorīt jau domāju, kā izdzīvot līdz pusdienām.
Comments 
30.-Jul-2015 02:59 pm
Šķiet uz šāda laukuma es vārtos varētu justies burvīgi :D
30.-Jul-2015 04:18 pm
Iespējams.
30.-Jul-2015 03:44 pm
noskriešanās bija pamatīga, bet to pamanīt bija grūtāk kā Lucavsalā.
Par piespēlēm - ja nav praktizēts, nav arī no kurienes tās iemaņas ņemt (tiesa gan, mums dažas piespēles sanāca pat ļoti filigrānas)
Par aizsardzību - ja spēka pietiek aizskriet tikai vienā virzienā laukumam, tad ir divi varianti - vai nu aizsardzība vai uzbrukums. Ja visu laiku būtu šāds laukums, tad jau varētu pat sākt domāt un dalīt lomas - respektīvi aizsargos un uzbrucējos :)
30.-Jul-2015 04:20 pm
Galvenais, lai nesanāk, ka ir spēcīgs uzbrukums, un štruntīga aizsardzība, un otrādi. Plus, es varētu pretendēt uz midfīlderu.
30.-Jul-2015 04:40 pm
tagad jau mēs visi esam midfīlderi un reizēm vārtsargi :)
Vakar cimdi vārtos būtu ļoti noderējuši
30.-Jul-2015 04:45 pm
Daži tādi paslinki midfīlderi. Bet, jā, cimdi vakar būtu ietaupījuši dažus golus.
This page was loaded Apr 25. 2024, 7:34 am GMT.